- 28 Aralık 2020
- 17
- 3
- 31
-
- Konu Sahibi asiriozlem
30 aralıktan sonra 1000 lere gelmesi lazımdı canım bence ama kürtaj kararı icin mutlaka başka doktorlara git tek doktorla kalmaAkızlar sizce artışımda bir sorun var mi? doktor yeterli bulmadığı için kürtaj yapmak istiyor. Ne yapmalıyım
18 Aralıkta Bhcg 26.60
20 Aralıkta Bhcg 58.80 (kanama başladı)
22 Aralıkta Bhcg 90.6
24 Aralıkta Bhcg 164.10
26 Aralıkta Bhcg 211.5 (Kanama bitti)
28 Aralıkta Bhcg 337.58
30 Aralıkta Bhcg 566.54
1 Ocakta Bhcg 746.1
3 Ocakta Bhcg 981.7
Benim dış gebeliğimde de böyle arttıAkızlar sizce artışımda bir sorun var mi? doktor yeterli bulmadığı için kürtaj yapmak istiyor. Ne yapmalıyım
18 Aralıkta Bhcg 26.60
22 Aralıkta Bhcg 90.6
24 Aralıkta Bhcg 164.10
28 Aralıkta Bhcg 337.58
30 Aralıkta Bhcg 566.54
1 Ocakta Bhcg 746.1
3 Ocakta Bhcg 981.7
2 gün önce kese rahimde göründü, dış gebelik yokBenim dış gebeliğimde de böyle arttı
Kesem göründü ama deger az artiyo diye bebek sağlıksız diyerekten kurtaj karari verildiSadece değere bakarak kürtaj kararı nasıl verdi? Kese 1500de vajinalde kese görünmeli kesinlikle baktır. Dış gebelik gibi geldi bana canım ama böyle ilerleyip keseyi gören de oldu yani
Dr bsy söylemedi mi2 gün önce kese rahimde göründü, dış gebelik yok
Kese nasıl göründü bu değerle kiKesem göründü ama deger az artiyo diye bebek sağlıksız diyerekten kurtaj karari verildi
Kürtaj diyo işte. Bana da o cok saçma geldiDr bsy söylemedi mi
Kesenin içi boşsa kürtaj der canım başka dr danış istersenKürtaj diyo işte. Bana da o cok saçma geldi
Sonucu yazar misiniz .. bu arada benim yine kanamam başladı bugün . Yarin sabah da kontrolüm var zatenBanada aynı şeyler söylendisağlıksız gebelik veya dış gebelik olma ihtimali olduğunu söyledi.. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Başka doktorlara randevu aldım. Rabbim yardımcımız olsun
Yazarım tabii. Benim kanama ağrı yok.. Progesteron değerine baktırdın mi? Bende yarın farklı doktora gideceğim dilerim güzel şeyler duyarız.Sonucu yazar misiniz .. bu arada benim yine kanamam başladı bugün . Yarin sabah da kontrolüm var zaten
Doktora gittim bugün. Bana dediki, evet kese görünüyor ama bu kan degerleriyle bu kesenin burda gelişmesi mümkün değil kürtaj yapalım. Aglaya aglaya baska doktora gittim. O da dediki kürtaja gerek yok, eger düşecekse kendisi düşsün. Çünkü daha cok küçük ve kürtaja gerek yok. Kese 3 milim. Cuma gel bakalim gelişmiş mi ya da yerinde duruyor mu bakalim dedi. Ayrica hizimi alamadim yarina farkli bi doktora daha randevu aldım. Mahvolmuş durumdayım. Bir mucize gerçekleşsinAkızlar sizce artışımda bir sorun var mi? doktor yeterli bulmadığı için kürtaj yapmak istiyor. Ne yapmalıyım
18 Aralıkta Bhcg 26.60
22 Aralıkta Bhcg 90.6
24 Aralıkta Bhcg 164.10
28 Aralıkta Bhcg 337.58
30 Aralıkta Bhcg 566.54
1 Ocakta Bhcg 746.1
3 Ocakta Bhcg 981.7
Bilmem gorduler iste. Bugun baska dokta gittim o da gordu. 3 milimmişKese nasıl göründü bu değerle ki
Benim gittiğim doktor da bebek sağlıksız olduğu durumlarda böyle oluyor dedi. Nasibimde varsa devam eder diyorum yoksa bu yürek sızısı durmak çok daha zor.. İnşallah güzel devam eder!! Zaman tevekkül zamanıDoktora gittim bugün. Bana dediki, evet kese görünüyor ama bu kan degerleriyle bu kesenin burda gelişmesi mümkün değil kürtaj yapalım. Aglaya aglaya baska doktora gittim. O da dediki kürtaja gerek yok, eger düşecekse kendisi düşsün. Çünkü daha cok küçük ve kürtaja gerek yok. Kese 3 milim. Cuma gel bakalim gelişmiş mi ya da yerinde duruyor mu bakalim dedi. Ayrica hizimi alamadim yarina farkli bi doktora daha randevu aldım. Mahvolmuş durumdayım. Bir mucize gerçekleşsin