Beta hcg nin beklenenden az yükselmesi

utopyalarguzeldirbebeyim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
28
7
32
Herkese merhaba.. ilk beta sonucum 988, 3 gün sonra 3500 çıktı doktor karından keseyi gördü ve tekrar betaya gerek duymadı. Bu tahlillerim özelde yapıldı. Sağlık ocağında tsh folat vs testler yapmamı istedi. İlk betadan 7 gün sonra Beta hcg 8300 lerde çıktı. 14 binlerde olması gerekiyordu. Farklı labaratuvarlarda aynı sonuçlar çıkmadığını biliyorum fakat bu kadar fazla fark olması normal mi bilemedim. Bilgisi olan ya da benzer durum yaşayan var mı ?

sağlık ocağında test sonuçları geç çıkıyor siz kan verdiğiniz günü mü baz alıyorsunuz yoksa testin sonuçlandığı günü mü? kese göründüyse ve özellikle kalp atışı duyulunca artık betanın bir önemi kalmıyor genelde

Tam tarih yazar mısınız ilk beta ve son sağlıkocağı. Kötü düşünmeyin bana normal geldi

Kan verdiğim günü baz aldım zaten akşamına çıktı onun sonucu da ama..

Daha duymadım kalp atışı 12 gün sonra gitcem daha duymaya sağlık ocağındaki değerin olması gerekenden çok daha düşük olmasına mı normal dediniz
Ben duydun diye okudum canim kusura bakma
Deger artislari bana normal geldi canim
Ornek vereyim
İlk kanim 230
İkinci iki gun sonra 815
Tekrar iki gun sonra 1340
1 hafta sonra 8bin civariydi yeni hamileyim 9 hafta olduk ama tarihleri not almadim sistemden bakmam gerek ondan boyle belirttim
Sonuclari karsilastirirsan belki normal gelir sana da

Anladım evet sizinde artışı 2 kattan az olmuş. Umarım bir sıkıntı yoktur herşey güzel giderken bir anda gerildim çok teşekkür ederim

Selamlar beta hcg belirli bir değerden sonra 48 saatte bir iki katı beklentisi yok diye okudum . Paylaşayım .zaten matematiksel olarak sürekli iki günde bir ikiye katlansa vücudun dengesi şaşar herhalde . Düşmemiş çok şükür sağlıkla artmış görünüyor buradaki tabloya göre .

Eklentiler

• IMG_6468.jpeg
    92,1 KB · Görüntüleme: 12
Belirli bi yerden sonra beta 2 katı artmayı bırakıyo ama bu tarihlere ve sonuca göre normal duruyo kanın
Yaaa inşallah öyle olmuştur normalde 2 kat artıyordu söylediğinizide düşündüm 5 buçuk haftalığım şuan biraz erken gibi geliyor 2 kat artmayı bırakması için.. ama bir bilgim yok tabi bu konuda.. sadece 14 binleri görecem diye düşünürken 8 bin görmek üzdü ve düşündürdü

Çoooook teşekkür ederim bunu görmemiştim ayyy inşallah biraz rahatladım şuan

Yok yok canim ben bizi sordun sandim
Sen de içini sıkma sakin,enerjini topla annesi bebis hisseder bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…