• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg negatifliği

tareb19

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
70
25
18
33
Hanımlar merhaba,
2 yıllık evliyim evlendiğimden buzamana korunmadık hiç 2015 eylül ayına kadar adetlerim düzenliydi.
eylülden sonra bozuldu.Çocuk olayını kafama takmıştım ki hala öyle...
31 günde regl olmaya başladım tabi yumurtlama tarihi belli olmuyor falan derken pcos dendi klomen pregnyl tedavisi gördüm 6 ay bu ay ise klomen kullandım son regl tarihim 19 mart doktor muayenem 07/04/2016 ultrasonla baktığında yumurta çatlamış dedi çatlatma iğneisne gerek kalmadan kendiliğinden çatlamış.
şimdi nezaman çatladı tam gununu kestiremıyorum geç döllenme olayı varmış bu nedir hiç anlamış değilim kafamda deli sorular :) ikincisi ise dün öğlen beta hcg yaptırdım çıkar diye çünkü normal şartlarda regl günüm bugün ama olmadım .dün yaptığım test negatif çıktı yani 0,100 kesin gebelik yok denirmi sizce.beta hcg adet zamnı negatif çıkıp sonra pozitif olan varmı noluuuur birileri beni aydınlatsın travma yaşıyorum resmen :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez vakit tez zamanda TABİKİ HAYIRLISI İLE :) sevgiler..

Sonuca göre evet gebelik yok ancak hala regl olmadıysan 1 hafta sonra testi tekrarla.. yumurtan 7sinde çatlamış bu durumda 7sinden 14 gün sonra regl olman gerekli.. bu durumda adetine daha 3-4 gün var gibi görünüyor. ama pcos varmış o da gecikme yapar.. sen en iyisi biraz daha bekle.. hamile olabilirsin de olmayabilirsin de.. İnşallah vardır yoksa bile mayısta olur inşallah diyelim ;)

inşallah canım.. Kafana çok takıp hayatını engellemesine izin verme ;) oluruna bırak o zaman stresli olmazsın emin ol ;)

Aslında tek sorun bu biliyomusun belki biraz takmasam oluruna bıraksam hiç beklemediğim zamanda olacak ama duramıyorum işte Tevekkül etmek lazım halbuki hayırlısı inşallah ya herkes için

Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?

Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?

Ne hamileligi üzerinden 2 ay geçmiş yok artık...

Merhaba nisanlimla ic camasiri ile surtunmeli iliski yasadik. En son eylulun 27 sinde adet oldum suan kasimin 20 si ve ben hala adet olamadim. Idrar testi yaptim negatif cikti kasimin 13 unde kanda gebelik testi yaptirdim o da 0.100 cikti. Adet olamiyorum sizce hamilelik riski var midir?

Sonuca göre evet gebelik yok ancak hala regl olmadıysan 1 hafta sonra testi tekrarla.. yumurtan 7sinde çatlamış bu durumda 7sinden 14 gün sonra regl olman gerekli.. bu durumda adetine daha 3-4 gün var gibi görünüyor. ama pcos varmış o da gecikme yapar.. sen en iyisi biraz daha bekle.. hamile olabilirsin de olmayabilirsin de.. İnşallah vardır yoksa bile mayısta olur inşallah diyelim :KK66:
Canım güzel konusmussun ben adet geçti üç gün beta yaptım 1.20 çıktı negatif bugün 7 gün oldu olmadım sence artar mı bu hafta bir daha yapacağım adet olmaseam 14 gün olacak adet görmezsem sence çıkar mı

Back