BETA HCG NEGATİF yardımmm

mrveolmz25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
9
1
29
Merhaba , Benim aklımı karıştıran sorular git gide büyüyor. bundan 5 ay önce düşük yaptım buçuk haftalık. doktorlar hemen sonrasında hamile kalmak için beklemesen bile olur rahmin sapasağlam dedi ama ben psikoloji açıdan beklmek istedim. simdi 1 ile 7 aralık arası gebe kalmak için uygun haftamdı. 6 sı yumurtalama dönemi olarak gözüküyor. korunmasız ilşkiye en son 5 i ya d 6 sı girdik sonra bidaha girmedik. ilişkiden 11 gün sonra baktırdığımda beta hcg 0,5 di yükselme olabilir mi var mı aynı durumu yaşayanlar? lütfen cevap verin.geç döllenme olabilmesi için sonrasında da korunmasız ilişki olması gerekirdi değil mi?

Gec döllenme icin geç yumurtlama olması gerekiyor. Yumurtlamayı takvimle mi takip ettin?

takvime takip ettim kürtajdan sonra il adetim 45 gün sonra geldi sonra 20 sinden 20 sine geldi. ama ya 2 3 gün leri ya 2 3 gün geri atardı
.20 sine göre takip ettim ben de deim 2 3 gün geri atsa bile 6 sı olmaz da ya 3 ü olur ya 7 si olur diye düşündün. 29 kasım da 2 kasımda bide 5 ya da 6 kasımda korunmasız ilişkiye girdim. adetime 4 gün kala betam 0,5 çıktı şuan da 2 gün var. ama daha önceki yani 6 gün kala olan testimde betam 1.2 çıkmıştı

Neden kafanı bu kadar meşgul ediyosun, bir süre oluruna bırak lütfen,
ben kendimi harap ettim onca yıl olmayacaksa olmuyor ve şuan çok pişman oluyorum, hayatım tedavi tedavi diye kayıp gitti ellerimden, En azından bir süre rahat bırak kendini süre ver kendiliğinden olsun

takvime takip ettim kürtajdan sonra il adetim 45 gün sonra geldi sonra 20 sinden 20 sine geldi. ama ya 2 3 gün leri ya 2 3 gün geri atardı
.20 sine göre takip ettim ben de deim 2 3 gün geri atsa bile 6 sı olmaz da ya 3 ü olur ya 7 si olur diye düşündün. 29 kasım da 2 kasımda bide 5 ya da 6 kasımda korunmasız ilişkiye girdim. adetime 4 gün kala betam 0,5 çıktı şuan da 2 gün var. ama daha önceki yani 6 gün kala olan testimde betam 1.2 çıkmıştı
Yapmaniz gereken tek sey sakin olmak. Soylediklerinize burada nasil bir cevap bekliyorsunuz ki tahmini gunlerde degerlendirmissiniz daha yumurtlama o gun mu belli bile degil gec dollenme dahi olsa simdiyr kanda cikmisti diye dusunuyorum.

X