• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg negatif olup sonradan hamile olduğunu öğrenenler bize umut olun lütfen

huriye048

Üçüncü meleğimi bekliyorum
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
3.990
4.319
333
40
Slm kızlar ben bata 4 kala bhcg baktırdım <1.2 negatif çıktı. Başta bhcg negatif çıkıp sonradan hamileolduğunu öğrenen arkadaşlar varsa yaşadıkları süreci buraya yazsa, bizlere umut olsa ne güzel olur. Bu ay da gebelik olmazsa tüp bebeğe gidicez. Bu ay son umudum. Allahım yüzüme güler de inş bhcg sonradan yükselir.

Kızlar cvp yok mu???? Lütfen bu durumu yaşayanlar yada şahit olanlar umut olun bizlere

Ben adetime 6 gun kala yaptim hcg 2.26 negatif ckti.adetim iki gun gecikince tekrar yaptik 604 ckti sukurler olsun hamileyim.iki test arasnda bir haftalk bi sure var yani.allah isteyen herkese nasip etsin insallah...

Hatta adetten once negatif ckinc bayagi uzulmustum.uzulmeyin adetin gecmesini bekleyin sabretmek cok zor biliyorum ama adetten once genelde negatif cikiyo hem paraniza yazik hem moralinizi bosmus oluyosunuz.yani bebek olsada negayif cikabiliyo.o yuzden adetin gecikmesini bekleyin.en azindan bir iki gun.

Hatta adetten once negatif ckinc bayagi uzulmustum.uzulmeyin adetin gecmesini bekleyin sabretmek cok zor biliyorum ama adetten once genelde negatif cikiyo hem paraniza yazik hem moralinizi bosmus oluyosunuz.yani bebek olsada negayif cikabiliyo.o yuzden adetin gecikmesini bekleyin.en azindan bir iki gun.

Arkadas hamile:KK48:

Back