• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg lütfen yardım 😭

Tekduamailem

Sağlıkla hayırla gel 🤲🤗
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
133
54
98
Arkadaşlar merhaba ben aşılama ile hamile kaldım asilamanin 11.gunu Perşembe günü yani beta 190.16 çıktı bugün cumartesi farklı bir hastanede beta baktırdım 243 çıktı değer normal mi artmamis gibi kimyasal mi acaba daha önce dış gebelik ve kimyasal gebeliğim olduğu için çok korkuyorum😭😭😭

Hastaneden hastaneye değerler farkedebiliyomuş, 2 gün sonra bugğn yağtırdığınız hastanede tekrar yaptırın. Sağlıklı gebeliktir inşallah

2 gün ara ile aslında cumartesi yaptığınız test daha çok artması gerekiyordu. Fakat doktorlar bu artışı (%60 artması gerektiğini) adet tarihinden sonra daha çok önemsiyor, sizin daha bat tarihiniz bile gelmemiş. Yada test yaparken saat farkı oldumu belki 48 saatten önce yapmışsınızdır.
Hatta 11. Gününüzdeki 190 betayla olan gebelik için bence kimyasal gebeliği çağrıştırmıyor. Hatta o güne göre fazla bile İnşallah bebeğiniz sizinle kalır.
Bence içinizi ferah tutun :KK68:

2 gün ara ile aslında cumartesi yaptığınız test daha çok artması gerekiyordu. Fakat doktorlar bu artışı (%60 artması gerektiğini) adet tarihinden sonra daha çok önemsiyor, sizin daha bat tarihiniz bile gelmemiş. Yada test yaparken saat farkı oldumu belki 48 saatten önce yapmışsınızdır.
Hatta 11. Gününüzdeki 190 betayla olan gebelik için bence kimyasal gebeliği çağrıştırmıyor. Hatta o güne göre fazla bile İnşallah bebeğiniz sizinle kalır.
Bence içinizi ferah tutun :KK68:
Allah razı olsun içimi ferahlattiniz evet bat günüm normalde yarın acaba farklı hastanelerde değer bu kadar fark eder mi biri özelde biri devlette verdim

Allah razı olsun içimi ferahlattiniz evet bat günüm normalde yarın acaba farklı hastanelerde değer bu kadar fark eder mi biri özelde biri devlette verdim
Evet kesinlikle farkeder canım 👍🏻
Cumartesi günü nerde yaptırdıysan pazartesi günüde aynı yerde yaptır.

Back