Beta hcg lutfen acil cvplarinizi bekliyorum

Bicare58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
818
110
103
51
Hanimlar ertesi gun hapi kullanip yedi gun gecikmeyle iki gun suren bir kanamam oldu. Bu arada hcg baktirmistim sonuc 0. 100 du Bittikten 14 gun sonra tekrar kanama basladi kadin dogumcu alltan ultrasonla bakti kist yara gebelik yok dedi kanamam bitince bugun hcg baktirdim hcg 0.843 bu ne demek oluyor doktor gebelik yok dedi fakat ben cok korkuyorum ilkinde 0.100 ikincisi 0.840 neden boyle oldu

Ayrı hastane mi bu sonuçlar değerle farklı olabiliyor ..tabi her 2 sonuçta da gebelik yok 5 ve üzeri gebelik var diye düşünülür.

Kolum delik tesik oldu psikolojim berbat yasim 44 istemiyorum cocuk ella kullanmistim tum duzenim alt ust oldu

Günaydın arkadaşım ben 5 gün önce gebe değil diye bana hastanede birsürü ilaç yaptılar ki betam negatif çıktı 5 gün sonra yaptırdım 3 haftalık hamile çıktım.adet olana kadar hiçbirşeyin garantisi asla yok.

Cnm zaten kanamam yeni bitti ben onceki durumdan suphe ettigim ici.n gittim

Benim gunum gecmedi ella kullanmistim o yuzden iki sefer kanamam oldu yaptigim testler hep negatif cikti alltan muayene bakildi hicbirinde gebelik cikmadi benim anlamadigim ilk kan tahlilim 20 gun once 0.100 du bunu dun yaptirdim 0.840 neden boyle kafama takildi

Daha dogrusu durumu soyle anlatayim subat ayinda yumurtlamadan birgun once esimin kazasina ugradim birgun sonra yani yumurtlama gunu ella ictim adetim yedi gun gecince kanda bakildi gebelik cikmadi evde yaptigin testlerde de cikmadi ve kan verdigim gununun ertesi iki gun yogun suren bir kanamam oldu bitti. Bittikten 14 gun sonra yine adet seklinde kanamam oldu ve ben hemen kanamanin oldugu ilk anda yine acile gittim doktor alttan ultrasonla bakti gebelik kist yara birsry yok dedi icim rahat etmedi kanamam bitince dun yine kanda idrarda baktirdim oda gebelik yok dedi ben hala tedirginim bu surede gebelik olsa cikmazmiydi

Canim 0 (sıfır ) nokta olunca negatif , eğer sıfır olmasaydı pozitifti... boşuna endişelenmişsin stres yapmışsın ..

Valla cnm sifirin yanindaki 843 beni korkuttu hep baktirdigimda 0. 100 cikardi bu biraz korkuttu niye boyle oldu diye

Canim sen hamile sanmışsın kendini stres yapmışsın , normal öyle değerler boşuna korkutma kendini.

Sagol cnm cvp verdigin icin evet cok stres yaptim 44 yasindayim zaten ilk cocugumu cok zor gecen bir sezaeryenle yaptim

Back
X