Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet acı haberi aldım bgn dayanamadım hastaneye gidip saat 7de kan verdim acil diyip ama negatif çıktı fakat bende hala bi adet belirtisi yok normalde 3 4 gün önceden dayanılmaz sancılarım başlar ama hiçbişii yok beklioum bakalım
maalesf canım sağlık ocakları yapmıyor...hastaneye gideceksin...fiyatı degişiyor bazı yerde 6 milyon bazı yerde 10 bazı yerde 20...
kızlar benim adetime 4-5 gün var yaptırdım negatif çıktı ilişkiden 11 gün sonra yani 12. gün...sonuç ksinmidir acaba...
belli olmuyomuş arkadaşım benimde 5 gün var idrarda negatif çıktı,yarın kanda baktıracam,arkadaşlar geç döllenmeden bahsediyolar bi umut belki bizimkide öyle olmuşturmaalesf canım sağlık ocakları yapmıyor...hastaneye gideceksin...fiyatı degişiyor bazı yerde 6 milyon bazı yerde 10 bazı yerde 20...
kızlar benim adetime 4-5 gün var yaptırdım negatif çıktı ilişkiden 11 gün sonra yani 12. gün...sonuç ksinmidir acaba...
belli olmuyomuş arkadaşım benimde 5 gün var idrarda negatif çıktı,yarın kanda baktıracam,arkadaşlar geç döllenmeden bahsediyolar bi umut belki bizimkide öyle olmuştur
canım birde kanda baktırsan,idrarda geç çıkabiliyomuş,gerçi ben kanda baktırdım sonuç 0,21 çıktı,hastane başıma yıkıldı,sanırım bundan sonra değer yükselmez,acaba benim gibi önce negatif gözüküp hamile olduğunu öğrenen varmıdır?biraz zor sanırım hatta imkansız.adet olmayı bekleyeceğim,sanırım bu acıya dayanabilirim ,allahım daha büyük acılar,dermansız dertler verme yarabbim...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:benimde adetim bu ayın 20 sinde olması lazım ama dayanamayıp sabah ecz test alıp yaptım ama tek çizgi.inan moralim sıfır dokunsan ağlayacak durumdayım bu ay kendimi hiç sıkmamıştım çok rahattım ama yinede olmadı
canım birde kanda baktırsan,idrarda geç çıkabiliyomuş,gerçi ben kanda baktırdım sonuç 0,21 çıktı,hastane başıma yıkıldı,sanırım bundan sonra değer yükselmez,acaba benim gibi önce negatif gözüküp hamile olduğunu öğrenen varmıdır?biraz zor sanırım hatta imkansız.adet olmayı bekleyeceğim,sanırım bu acıya dayanabilirim ,allahım daha büyük acılar,dermansız dertler verme yarabbim...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:[/QUO
artık umudum yıkıldı oyüzden adet günümü bekleyeceğim bundan sonrada adet günüm gelmeden yapmayacam test psikolojim çok bozuluyo Rabbim herkesin hayılısıyla duasını kabul eder inş:Saruboceq: