• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg kan testi

ArzumCVK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
25
10
3
40
Kızlar beta hcg 2 çıktı bugün adetim 2eylulde.olmasi gerekiyor acaba hamile miyim doktor olabilirsin de olmayadabilir dedi 4-5gun sonra tekrar test yap dedi böle bir durum yaşayıp hamile.kalaan oldumu?

öncelikle beta hcg <2 negatif bir değerdir doktorunuz neden öyle dedi anlamış değilim ayrıca ilişkiden kaç gün sonra bu kan testini yaptırdınız bu önemli ?

Kızlar beta hcg 2 çıktı bugün adetim 2eylulde.olmasi gerekiyor acaba hamile miyim doktor olabilirsin de olmayadabilir dedi 4-5gun sonra tekrar test yap dedi böle bir durum yaşayıp hamile.kalaan oldumu?
Acaba sonuç nedir ? Hamilesinizdir inşallah 🙏🏻

Maalesef ayse hanım 2 gun sonra tekrar dan test yapınca seferin 0.1 e indi zaten 4-5 gun sonrasında adet oldum

Arkadaslar merhaba, size sorum olucak. Benim son adet tarihimin ilk gunu agustos 13. 12 eylulde hcg testi 2000 geldi. 13 eylulde 2745 geldi. Doktorum alttan muayene yapti. Keseyi goremedi. Simdide acele ediyor pazartesi mutlaka gormemiz lazim. Diye. Bu konuda tecrubesi olan yada keseyi gordugunde hcg degerini hatirlayanlar varmi. Lutfen bana yardimci olun.. 🙄🙄

Arkadaslar merhaba, size sorum olucak. Benim son adet tarihimin ilk gunu agustos 13. 12 eylulde hcg testi 2000 geldi. 13 eylulde 2745 geldi. Doktorum alttan muayene yapti. Keseyi goremedi. Simdide acele ediyor pazartesi mutlaka gormemiz lazim. Diye. Bu konuda tecrubesi olan yada keseyi gordugunde hcg degerini hatirlayanlar varmi. Lutfen bana yardimci olun.. 🙄🙄
Canım öncelikle geçmiş olsun. Benim değerlerim böyleyken dış gebelik geçirdiğimi öğrendim inşallah değildir ama eğer dış gebelikse mutlaka sırtına böbreklerine hatta kalbine vuran ağrılarla karşılaşcaksın hiç durma hızlıca bir kadın doğum aciline git sakın sabahı bekleme. Agrılar zonklama şeklinde oluyor. Kanama başlıyor bianda. Bunları yaşamaman sağlıklı evlat sahibi olman tek temennim 🤲🏽🙏🏽 Ben bir olasılık yaşarsan diye yazmak istedim bilgi sahibi ol ki benim gibi ölümden dönme. Dış gebelik sıkıntılı bir süreç. Sonuçlarından haberdar edersen sevinirim

Canım öncelikle geçmiş olsun. Benim değerlerim böyleyken dış gebelik geçirdiğimi öğrendim inşallah değildir ama eğer dış gebelikse mutlaka sırtına böbreklerine hatta kalbine vuran ağrılarla karşılaşcaksın hiç durma hızlıca bir kadın doğum aciline git sakın sabahı bekleme. Agrılar zonklama şeklinde oluyor. Kanama başlıyor bianda. Bunları yaşamaman sağlıklı evlat sahibi olman tek temennim 🤲🏽🙏🏽 Ben bir olasılık yaşarsan diye yazmak istedim bilgi sahibi ol ki benim gibi ölümden dönme. Dış gebelik sıkıntılı bir süreç. Sonuçlarından haberdar edersen sevinirim
Pazartesi gidicem, gec kalmis olmam umarim degilmi. Yani bu degerlerde kesenin gorulmemesi normal degil mi? Herkes 5.5 haftada goruluyor diyor. Benimse daha 4hafta 4 gun. Anlayamiyorum..😔😔😔

Canım selam bizde 2 gün oldu öğreneli beta 1225 ama kese görünmedi bizimde :( bakalım haftaya tekrar gideceğiz hayıtirlısı olsun ikimiz içinde

Kese için biraz daha sabretmelisiniz 5 6 ci haftalarda alttan görmüştüm ben endişe etmeyin stres yapmayın bebekleriniz etkilemesin

Canım selam bizde 2 gün oldu öğreneli beta 1225 ama kese görünmedi bizimde :KK43: bakalım haftaya tekrar gideceğiz hayıtirlısı olsun ikimiz içinde
Canim sakin dert etme benim gittigim zaman görundu kese 2 hafta sonra kalp atisi dedi 1 hafta kaldi❤️ benim degerim seninkinin 2 katiydi sakin korkma en guzel zamanlarimiz bunlar en guzel sekilde gecirelim🙃

Back