Gebeliğe Hazırlık Beta HCG Kan Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki dün kaç gün geçmiş oldu canım yumurtlamadan sonra

emin değilim daha doğrusu şöyle ben beş ocakta sabahtan gittiğimde dr yumurta çatlamış dedi hatta biz çatlamış yumurtayı da gördük yani o kadar yeniydi ama ben dördünde mi oldu yoksa beşinde mi o an soramadım yani eğer beşinde çatladıysa yumurta dün dördüncü gündü dördündeyse beşinci yani yumurtlama olduğundan 24 saat sayıp 1. günü hesap ediyorum yanlış mı hesap bilmiyorum

Doğru hesaplıyorsun ama 4. Yada 5. Günde olsa erken vermişsn kanı bende 8-9 gün geçti sandım

Doğru hesaplıyorsun ama 4. Yada 5. Günde olsa erken vermişsn kanı bende 8-9 gün geçti sandım

ya beni doktorum heveslendirdi 72 saat sonra çıkar kanda dedi, yani çıkmayınca direkt yok dedim ne bileyim. çok hevesle isteyince insan umudu hemen kırılıveriyor.

peki ne zaman kan versem net sonucu alırım? adet gecikmesini mi beklemeliyim tabii gecikirse :)

Yumurtlamdan 10 - 12 gün sonra çıkıyor sen yumurtlamadan eminsin 10 gün bile yeter bence

Yumurtlamdan 10 - 12 gün sonra çıkıyor sen yumurtlamadan eminsin 10 gün bile yeter bence

Öyle mi? Keşke bekleseydim gerçi regl olacak gibiyim ağrım var epey, gecikirse yaptırayım en iyisi. evde de bir tane early test var onu yaparım belki bir kaç gün kala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…