beta -hcg kan değerim 625.3 ne kadarlık tır gebeliğim yardımmm

tadorna

herşey mümkün :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
1.598
12
158
Tekirdağ
bugün bebeişimiz ultrasonda kendini göstermedi m7 gün geçti günüm idrar testi pozitif çıktı kantestide 625.3 sizce ne kadarlık bu bebişşşş

19 unda olmuştum cnm 6 yada 7 gün sanırım

4 yada 5 haftalık canım dktor bişey sylemedimi yada 2 günde bir kantestini tekrarla yükselirse hamilesindr ama düşerse kimyasal gebeliktir öyle olsa bile canını sıkma benim evlendkten 10 ay snra hamile kaldm ama kmyasal gebelikti ve dştü ertesi ay yne hamle kaldm malesef oda düştü kan pıhtısındn dolayı ban gre sn hamilesin

Son düzenleme:
bugün bebeişimiz ultrasonda kendini göstermedi m7 gün geçti günüm idrar testi pozitif çıktı kantestide 625.3 sizce ne kadarlık bu bebişşşş

hayirli olsunn

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

galiba 5 .haftadasin

ayyy sağol cnm bende baya araştırdım ne kadarlık diye çok yeni demişti doktor haftaya bidaha girecez ultrasona gebelik var dedi dış gebelik yok ona baktıkk cnm

Merhaba arkadaslar,
dün adetim 4 gün gecikti ve gebelik testi yaptim ve pozitifti :)) Bugün hastanede kan testi yaptirdim yani bugun adetimin gecikmesinin 5 ` inci günü ve beta hcg 808,12 cikti. Doktorum pazartesi tekrar gel birdaha bakalim dedi ilk hamileligim ve acikcasi pek benimle ilgilenmedi gibime geldi deger iyimi kötümü bilgi vermedi sirf iki gün sonra tekrar gel tekrar tahlil yapalim dedi... Sizce bu ne anlama geliyor???

ayyy sağol cnm bende baya araştırdım ne kadarlık diye çok yeni demişti doktor haftaya bidaha girecez ultrasona gebelik var dedi dış gebelik yok ona baktıkk cnm

ayy insallaah haftaya kalp atisini duyarsin yaz buraya suna canimm

Son düzenleme:

emmi canim bence degerin cok güzell sende 5 haftaliksin keseni görmedinizmi dahaaslinda baska doktorda olur bi ultrasona gir keseni gör bence

anımm 2 günde bir ikiye katlıyomuş beta 5000 dede ultrasonda görünüyomuş ondan çağırmıştırrr sıkma canınıııı hayırlı olsun bebişimizz

Arkadaslar cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz :)) doktor alttan bakti ve kese var ama daha minicik hatta hatira olsun al bunu sakla dedi resmi bende :)) ama ne bileyim ilk hamileligim ve biraz endiseleniyorum tutunabilirmi diye... hayirlisi olsun insallah pazartesi tekrar gidecegim size haber veririm gorusmek uzere allah bebek isteyen herkeze nasip etsin insallah <3

Arkadaslar , bugun yine hastaneye gittim beta hgc yi ölctürmeye ve degerim bugun 2460 cikti :)) doktorum degerlerimin cok iyi oldugunu ve cok begendigini söyledi :)

Son düzenleme:
merhaba, cumartesi günü beta hcg 310 çıkmıştı. pazartesi yani bugün ise 904 çıktı.normal midir? kafam çok karıştı,hergün mü ikiye katlanıyor yoksa 2 güne bir mi?benim sonucun kaç olması gerekiyor?altındamıyım üstündemiyim? ne olur cevap yazın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…