Gebeliğe Hazırlık Beta hcg kac iken kese görünür

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kahveseverw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
155
29
48
27
Hanimlar siz hcg degeriniz kac iken keseyi gördünuz su an adetimin uzerinden 7 gun gecti beta hcg 6130.0 hala doktora gitmedim kese gözükmezse vajinal ultrasiyoanla bakıyorlarmis ve ben cok kasiliyorum onda sizce ne zaman gitmeliyim

Hanimlar siz hcg degeriniz kac iken keseyi gördünuz su an adetimin uzerinden 7 gun gecti beta hcg 6130.0 hala doktora gitmedim kese gözükmezse vajinal ultrasiyoanla bakıyorlarmis ve ben cok kasiliyorum onda sizce ne zaman gitmeliyim
kız 2000 üstü görünüyor git doktora
Bence baya yükselmiş çünkü

3000 üstü karından görünür sen görürsün yani git bence

Bende 6000 civariyken keseyi ve bebegi gordum ondan 1 hafta sonrada kalp atisi♥ tum muayenelerim vajinal. 11. Haftaya kdr fln vajinal bakiyor benim doktorum

Ben 2000lerdeyken gördüm canım hemde nasıl karından, vajinal falan değil
Seninki görünür koş doktora :D

Şu an gitseniz görünür tabi, ben 3000 civarıyken vajinal ultrasonla görünmüştü.

kızlar beta hcg 2473 çıktı. Doktor keseyi gördü🥰🥰🥰🙏🏼 Çok çok küçük minicikk

kızlar beta hcg 2473 çıktı. Doktor keseyi gördü🥰🥰🥰🙏🏼 Çok çok küçük minicikk
Maşallah maşallah karından mı baktı acaba benimde değerim 2708 görünür Cuma Randevum var kaç haftalık peki ay çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah ya

Maşallah maşallah karından mı baktı acaba benimde değerim 2708 görünür Cuma Randevum var kaç haftalık peki ay çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah ya
Çok teşekkür ederim kuzum oo senin cumaya kadar kesin görür inşallah 🥰🙏🏼 Benim henüz kaç haftalık oldugu belli değil çünkü son 3 adetim yaklaşık 38 gün sürüyordu. Ancak hcg degerine göre 5. Hafta oluyor😊

Back