- 11 Şubat 2024
- 274
- 29
- 18
- 28
- Konu Sahibi beyhanfenn
Merhaba arkadaşlar ikiz gebeligi olanlar Transfer sonrasi 11. Gun ve 13. Gün beta hcg değerleriniz kacti yazabilir misiniz deneyimlerinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 155’le öğrendim 13. Gün sonu 17 bin diMerhaba arkadaşlar ikiz gebeligi olanlar Transfer sonrasi 11. Gun ve 13. Gün beta hcg değerleriniz kacti yazabilir misiniz deneyimlerinizi
3.gün embriyosu 11.gün 588 13.gün 1700lerdeydiMerhaba arkadaşlar ikiz gebeligi olanlar Transfer sonrasi 11. Gun ve 13. Gün beta hcg değerleriniz kacti yazabilir misiniz deneyimlerinizi
Transfer sonrasi 11. Gün 582.2 13 gün 1514 sizce ikiz midir tek mi ?3.gün embriyosu 12.gün 246 14.gün 602 16.gün 1648di
Evet ikiz olabılır ıkı embryomu transfer edildiTransfer sonrasi 11. Gün 582.2 13 gün 1514 sizce ikiz midir tek mi ?
Tek embriyo transfer edildi fakat tek yumurta ikizi olabilir mi ? Sizce tek gibi mi duruyor iki gibi miEvet ikiz olabılır ıkı embryomu transfer edildi
Benim değerlerim ile ilgili sizin düşünceleriniz neler sizinde fikrinizi merak ettimBen 155’le öğrendim 13. Gün sonu 17 bin di
Bence değeriniz gayet güzel ikiye katlayarak artmış bu arada hcg seviyesinden ikiz olup olmadığını anlamak imkansızBenim değerlerim ile ilgili sizin düşünceleriniz neler sizinde fikrinizi merak ettim
Çok teşekkürler şuan 5 hafta 3 günlük oldu. 5 hafta 6 günlük iken doktor randevum var orda tek yumurta ikizi mi yoksa tek mi belli olur mu sizce karından ultrason ileBence değeriniz gayet güzel ikiye katlayarak artmış bu arada hcg seviyesinden ikiz olup olmadığını anlamak imkansızinşallah bu şekilde katlayarak devam eder ve her şey gönlünüze göre olur tutunma dönemleri bol bol muz tüketin ben de zor gebe kaldım rahim içi kanamalarım da vardı inşallah bir an önce sağlıkla tamamlarsınız
![]()
bazen kese oluşmayabiliyor 1-2 gün farkla bile ben 6+6 gibi karından hem kalp hem keseyi gördüm ama muhtemelen keseniz oluşmuştur kese varsa kesin belli olur ama çok erken bi dönemÇok teşekkürler şuan 5 hafta 3 günlük oldu. 5 hafta 6 günlük iken doktor randevum var orda tek yumurta ikizi mi yoksa tek mi belli olur mu sizce karından ultrason ile
Sizinde tek yumurta ikizleri mibazen kese oluşmayabiliyor 1-2 gün farkla bile ben 6+6 gibi karından hem kalp hem keseyi gördüm ama muhtemelen keseniz oluşmuştur kese varsa kesin belli olur ama çok erken bi dönembende başta aşırı meraktan gitmiştim dr aslında bekleyip gelmenin daha iyi olduğunu söylemişti çünkü keseden sonra insan kalp duyabilecek miyim endişelerine de giriyor
![]()
Hayır maalesef tekSizinde tek yumurta ikizleri mi![]()
2 embriyo transferi mi yapıldı sizinSizinde tek yumurta ikizleri mi![]()
Sizin 2 embriyo transferi mi yapıldı ikiz bekliyordunuz yaHayır maalesef tekbizde ikiz bekliyor ve istiyorduk ama dr tek kese demişti şu an 13 haftalığız
![]()