- Konu Sahibi Sevilkaraman
-
Hamile olabileceğimi mi söylüyorsunuz. Ama ilişkiden yaklaşık 32 gün sonra beta hcg yaptım 0.5 çıktı. İlişkiden en geç 18 gün sonra değer yükselir deniliyor. Öyle olsaydı 32. Gün hayli hayli çıkmaz mıydı?Eğlenceli meslek :)
İlişki 4 kasımda oldu tam bir birleşme de olmadı boşalma da olmadı. 25 kasımda regl oldum 5 gün sürdü tek farklılık az geldi gibi hissettim. 29 kasımda bitti zaten 30 kasımda yıkandım. 1 aralıkta idrar testi yaptım negatif çıktı. 3 aralıkta kan testi yaptım negatif çıktı 5 aralıkta sabah ve akşam idrar testi yaptım negatif çıktı. 7 aralıkta yine özel vi hastane de kan testi yaptım yine negatif çıktı. İlişkiden neredeyse 33 gün geçti. Regl de oldum. Hala gebelik riskim olduğumu mu söulüyorsunuz. İlk defa böyle birşey yaşadım bilgim falan yoktu hiçbir konudaBu kadar dert yapacağına keske boyle seyler yapmasaydın. Değilsindir. Sen yine de Dr a ilişkini deseydin Belki mikrop kaptın adamdan . Akıntı normal degil. Hala adet ol adında o da normal degil..
Ya abla napayım korkuyorum, ilk defa böyle birşey yaşadığım için bu kadar stres yapıyorum. Sizce var mı gebelik mümkün mü 51 gün geçti ilişkidenOy allahımmmm verem ettin bizi arkadaş.hasta olmuşsun işte daha ne diye sorguluyorsun.altından kalkamayacagın işlere kalkışma bundan sonra.sahip çıkın kendınıze ya da korkmayın be
Yok anam babam yok yok yok yokYa abla napayım korkuyorum, ilk defa böyle birşey yaşadığım için bu kadar stres yapıyorum. Sizce var mı gebelik mümkün mü 51 gün geçti ilişkiden
SağolYok anam babam yok yok yok yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?