Hic kafana takma canim benim birden 145694.6 oldu değerim herkez uzum mol gebelim dedi hic bi sıkıntı çıkmadı cok şükürbende cok takmıştım kafama ve senin degerin olmasi gerektiği gibi benim 6 haneli deger cikti üstelik sonunda bi rakam daha vardi herkez biz boyle deger gormedik kesin bisey var diyoduKızlar Merhaba,
regl tarihimden 1 hafta önce kan testi verdim Beta HCG 17 çıktı. 2 gün sonra 67 sonraki iki gün 187 oldu. Doktor artık baktırmanıza gerek yok sağlıklı dedi. Bugun normalde regl günüm dayanamayıp yine kan testi verdim. 187 çıktıktan 3 gün sonra 1428 çıktı. Yaklaşık 8 katı. Kendi doktorum sorun yok dedi. Bi başka aile dostu doktora sordum ya çoğul gebelik ya mol gebelik dedi. Çok moralim bozuldu. Benimle benzer senaryoda birileri var mı aranızda?
5ten buyukse var demektir ama kimyasal da olabilir gecikmeyi bekleyin bence.Benim.beta hcg orani 6.5 sizce gebelik varımidir adetime daha 5 gün var
Cok teşekkür ederim5ten buyukse var demektir ama kimyasal da olabilir gecikmeyi bekleyin bence.
Canım tekrar yaptın mı testBenim.beta hcg orani 6.5 sizce gebelik varımidir adetime daha 5 gün var
Merhaba, 14 ocakta 6.14 cikmisti benimde bugün yaptırdım 121 çıktı sağlıklı bi artismi sizce. Konu falan actm ama yazan olmayınca size sorayım dedimCanım tekrar yaptın mı
Yaptim bugun ayin 16sinda 28 ckti bugun 49.81 cikti buda bugun ki idrar tahliliCanım tekrar yaptın mı test
Hayırlı olsun gebeliğin canımMerhaba, 14 ocakta 6.14 cikmisti benimde bugün yaptırdım 121 çıktı sağlıklı bi artismi sizce. Konu falan actm ama yazan olmayınca size sorayım dedim
Olması gerektiği gibi yükselmiş canım hayırlı olsunYaptim bugun ayin 16sinda 28 ckti bugun 49.81 cikti buda bugun ki idrar tahlili
Yaa amin inşallah sagol canim benim,senin bebişinde sağlıkla gelsin insallah cok teşekkür ederim tekrardanHayırlı olsun gebeliğin canımbetan yükselmiş sağlıklı bir artış gibi görünüyor Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu
Rica ederimmYaa amin inşallah sagol canim benim,senin bebişinde sağlıkla gelsin insallah cok teşekkür ederim tekrardan
Canım yarın doktora gt 2 gunde 2 katı olmalı cunkuMerhaba, 14 ocakta 6.14 cikmisti benimde bugün yaptırdım 121 çıktı sağlıklı bi artismi sizce. Konu falan actm ama yazan olmayınca size sorayım dedim
4 haftalık olabilir canım sat ne zamandı senin14.01.2021 6.5
16.01.2021 28
18.01.2021 49.81
20.01.2021 147.81
23.01.2021 714
Sizce kaç haftalık hamileyim
19 Aralık son adetim4 haftalık olabilir canım sat ne zamandı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?