• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg hep ölçmkmi gerekliii

whitebye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
110
2
48
İzmir
kızlar ben 7 haftalık hamileyim ultrasonda bebişimi de kalp atislarınıda gördüm beta hcg benim 3859.83 tü. sizin yazdıklarınızı okuyunca merak ettim ben bir kere kan testi yaptırdım sonuç bu ve 5 haftalıkmışım. bu degri sürekli takip etmekmi gerekiyo yardımcı olurmusunuzzzz????

kızlar ben 7 haftalık hamileyim ultrasonda bebişimi de kalp atislarınıda gördüm beta hcg benim 3859.83 tü. sizin yazdıklarınızı okuyunca merak ettim ben bir kere kan testi yaptırdım sonuç bu ve 5 haftalıkmışım. bu degri sürekli takip etmekmi gerekiyo yardımcı olurmusunuzzzz????

bebeği ve kalp atışını gördüysen tekrar beta hcg yaptırmana gerek yok. Sadece ilk zamanlar sağlıklı gebelik olup olmadığını anlamak için. Iki günde bir ölçüm yapılır. Eğer degerler sağlıklı bi gebeligi gösteriyorsa tekrarlamaya gerek yok. Yani en az iki defa yapıldığında gebeligin durumu ortaya çıkar. Ama sen bebeği kalp atışını görmüşsün dahasına gerek yok. Sağlıklı hamilelik dilerim :)

Back