HamilesinizBugün sağlık ocağında test yaptırdım sonuç bu
Sonuç okumaya bilmiyor musunuz,yazıyor ya beta hcg kaç çıktığıBugün sağlık ocağında test yaptırdım sonuç bu
İlk gebelik durumu bilmiyorumSonuç okumaya bilmiyor musunuz,yazıyor ya beta hcg kaç çıktığı
Henüz yeni bir gebelik canım 1 hafta sonraya doktora gitmeni tavsiye ederim hemen gitsen bile yarın kese falan gözükmez ama haftaya salı çarşamba gidersen daha net olur tebriklerBugün sağlık ocağında test yaptırdım sonuç bu
Sanki kocaeli gebze fatih devlet hastanesinde yaptırmışsınız gibi ama neyseBugün sağlık ocağında test yaptırdım sonuç bu
Bilen neden yazsın ki ne saçma soru soruyorsun ?Sonuç okumaya bilmiyor musunuz,yazıyor ya beta hcg kaç çıktığı
Size ne pardon,beta baktırdım demiş,beta yazan yere bakıp sonucu görebilir dimi?Bilen neden yazsın ki ne saçma soru soruyorsun ?
Sağlık ocağında verilen kanlar hastaneye yollanıyor ya o yüzden öyle yazıyorSanki kocaeli gebze fatih devlet hastanesinde yaptırmışsınız gibi ama neyseama baya baya hamilesiniz
Cahil misin belki bilmiyor nereye bakicagini buraya sizin gibi dengesizler yazsın diye tesrsleesin diye sormuyor madem sen herşeyi çok iyi biliyorsun niye bu platformu kullanıyorsun ?Size ne pardon,beta baktırdım demiş,beta yazan yere bakıp sonucu görebilir dimi?
Heralde okuma yazman da yok seninSize ne pardon,beta baktırdım demiş,beta yazan yere bakıp sonucu görebilir dimi?
Ne kadar hakaret etmişsiniz ya okumayı yazmayı bilen bu platformu kulanabilen herkes gebelik olduğunu bilir gebelik hormonunun beta olduğunu bilir Allah aşkına ben kan sonuclarimi kalem kalem Google'dan aratip bakabiliyorum ilk okul mezunuyum bu gayet bilinebilir birşeyHeralde okuma yazman da yok seninbeta yazmamış kan verdim demiş nerden bilicek kan beta diye yazdığını bilmiyorum demiş sana yanıt olarak yazmış slak salak boş muhabbet yapmaya gelmişsin aptal haydiiii isiine bak
Başlığı okumanız yok heralde cahilHeralde okuma yazman da yok seninbeta yazmamış kan verdim demiş nerden bilicek kan beta diye yazdığını bilmiyorum demiş sana yanıt olarak yazmış slak salak boş muhabbet yapmaya gelmişsin aptal haydiiii isiine bak
Bayanı terslemesi hoş bişi mi sence ayrıca size bişi demedim alınmayın üzerinizeNe kadar hakaret etmişsiniz ya okumayı yazmayı bilen bu platformu kulanabilen herkes gebelik olduğunu bilir gebelik hormonunun beta olduğunu bilir Allah aşkına ben kan sonuclarimi kalem kalem Google'dan aratip bakabiliyorum ilk okul mezunuyum bu gayet bilinebilir birşey
Açıklama önemli başlığa A yazsan çıkıyorBaşlığı okumanız yok heralde cahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?