- 6 Şubat 2018
- 195
- 64
-
- Konu Sahibi Ladyblack3
Benim başımda bizzat geldi. Hamile oldugumu ögrendim. 10 gün sonra falandı sanırım. Yatıyordum oturdum ve afedersiniz aynı altıma kaçırmış gibi oldum. İç çamaşırıma büyük bir parçayla birlikte yogun bir kan gelmişti. Doktora gittim ve ilaç yazıp eve gönderdi. 1 gün sonra ailemin ısrarı üzerine kadın dogum hastanesine gittim. Ordaki doktor yatış verdi. 3 gün kadar yattım. Taburcu olunca eşim özele götürdü. Özeldeki doktorum bana, kesenin rahimden bir kısmının ayrıldıgını ve o gelen parçanında o olduğunu söyledi. Ultrasonda bizzat gösterdi ama ben çok bir şey anlamadımKızlar merhaba;
Benim hikayem biraz uzun ve karışık. İnsan hamile olunca hisseder derler ya bende adet günüm gelmeden hissettim. Ve adetime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı.
1 gün sonra yani 2 Mart adet tarihimde kan verdim sonuç çıkmasına yakın hafif ağrım ve lekelenme Kerim oldu akşam kırmızıya döndü adet oldum pıhtılı şekilde ve sonucum 11.50 çıkmıştı.
4 Mart tekrar kan verdim sonuç 29.35 çıktı.
Dr iki katından biraz fazla artmış sağlıklı bir gebelik gibi gözüküyor dedi 8 inde tekrar kan ver yinede dedi.
Ama 7 Mart günü aşırı ağrım olduğu için acile gittim tekrar test yaptılar sonucum 69.93 çıktı. (Ve 7 Mart'ta eve geldiğimizde idrarın turuncu ya boyandı yani kanama yüzünden peceteye ise akıntı gibi koyu renk kan geldi sadece o gün öyle geçti sürekli idrarımı turuncuya boyadı ama peceteye koyu kan olarak geldi ve ped e hiç bişey gelmedi.) Dr istediğimiz gibi yükselmemiş ama salı tekrar polikliniğe gel dedi yani bugün tekrar test yapıldı. Sonuç 81.23 çıktı. Oysaki ben kimyasaldır ve yükselme durmuştur diye düşünüyordum çünkü sabah idrarım kırmızıya boyanmıştı düşmüştür dedim ama Dr hala duruyor dedi 6 gün sonrasına tekrar gün verdi sizce benim yaşadığım şey ne? Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Benim ne yapmam lazım?
Sizinde beta değeriniz böyle az mı artıyorduBenim başımda bizzat geldi. Hamile oldugumu ögrendim. 10 gün sonra falandı sanırım. Yatıyordum oturdum ve afedersiniz aynı altıma kaçırmış gibi oldum. İç çamaşırıma büyük bir parçayla birlikte yogun bir kan gelmişti. Doktora gittim ve ilaç yazıp eve gönderdi. 1 gün sonra ailemin ısrarı üzerine kadın dogum hastanesine gittim. Ordaki doktor yatış verdi. 3 gün kadar yattım. Taburcu olunca eşim özele götürdü. Özeldeki doktorum bana, kesenin rahimden bir kısmının ayrıldıgını ve o gelen parçanında o olduğunu söyledi. Ultrasonda bizzat gösterdi ama ben çok bir şey anlamadımBana düşük önleyici iğne ve İlaç verdi. Wc dışında yataktan çıkmayacaksın dedi. Ben 9 ay boyunca yattım. Ev işlerini kızlarım ve eşim yaptı. Bende kanda pıhtılaşma çıktı.9 ay boyunca kan sulandırıcı kullandım. ben 2 hamileliğimde de, kanama yaşadım. Çok şükür ikisini de, sağlıklı bir şekilde kuçagıma aldım.
Ben sadece 1 defa kan verdim. Ondada değerim 10 bindi.Sizinde beta değeriniz böyle az mı artı.
Merhaba durumunuz ne oldu umarım sağlıklı ilerliyorsunuzdur. Bende geçen hafta perşembe 50 ile öğrendim . 4 gün sonra 59 1 gün sonra 68 2 gün sonra yani dün ise 138 oldu kanamam devam ediyor bir parça düştü bendende lekelenmelerim 4 gün sürdükten sonra kanamaya çevirdiSizinde beta değeriniz böyle az mı artıyordu
Merhaba malesef gelişimi durduğu için düşük yapmam bekleniyor düşmezse kürtaj yapacaklarMerhaba durumunuz ne oldu umarım sağlıklı ilerliyorsunuzdur. Bende geçen hafta perşembe 50 ile öğrendim . 4 gün sonra 59 1 gün sonra 68 2 gün sonra yani dün ise 138 oldu kanamam devam ediyor bir parça düştü bendende lekelenmelerim 4 gün sürdükten sonra kanamaya çevirdi
Bende yarın tekrar kan verecegim ama kanamam hala kırmızı devam ediyor dün öğlen de değişik bir parca düşürdüm umuyorum düşmüştürMerhaba malesef gelişimi durduğu için düşük yapmam bekleniyor düşmezse kürtaj yapacaklarallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah çok zor ama yapacak bişeyimiz yok dua etmekten başka
Kese gözükmedi malesef inşallah ikimizinde kendisi düşer kürtaja gerek kalmazBende yarın tekrar kan verecegim ama kanamam hala kırmızı devam ediyor dün öğlen de değişik bir parca düşürdüm umuyorum düşmüştürİnsallah sizde kendiliğinden dusurursunuz Allah korusun ben dış gebelik ihtimalinden çok korkmuştum. Kese vs gözüktü mü sizde Rabbim yardımcımız olsun
İnşallah canım benim ben yarın tekrar kan vereceğim inşallah değerde düşüşe geçmiştir, Rabbim hayırlısını versinKese gözükmedi malesef inşallah ikimizinde kendisi düşer kürtaja gerek kalmazve bir sonraki gebeliğimiz sağlıklı olur inşallah
Benim değerim 178 e çıkmış yine düzgün artış değil pazartesi yatış kürtajKese gözükmedi malesef inşallah ikimizinde kendisi düşer kürtaja gerek kalmazve bir sonraki gebeliğimiz sağlıklı olur inşallah
Allahım yardımcın olsun inşallah canımBenim değerim 178 e çıkmış yine düzgün artış değil pazartesi yatış kürtaj
Allah razı olsun kuzumAllahım yardımcın olsun inşallah canımhiç korkma kürtajdan hemen geçecek hissetmeyeceksin bile dualarım seninle
İnşallah canımAllah razı olsun kuzumİnşallah senin gerek kalmaz canım benim, insan çok üzülüyor boyle olunca ama vardır bir hayır elbette kuzum
Canım ne yaptın oldun mu kürtaj? NasılsınAllah razı olsun kuzumİnşallah senin gerek kalmaz canım benim, insan çok üzülüyor boyle olunca ama vardır bir hayır elbette kuzum
Kuzum hastanedeyim şuan dış gebelik iğnesi yapıp öyle sifirlamayi düşünüyorlarCanım ne yaptın oldun mu kürtaj? Nasılsın
Allah yardımcın olsun canımKuzum hastanedeyim şuan dış gebelik iğnesi yapıp öyle sifirlamayi düşünüyorlar
Çok şükür inşallah düşsün kuzumAllah yardımcın olsun canımbende bugün öğrendim değerim 105 ten 53 e düşmüş inşallah kendi düşer
Allahım ikimizinde yardımcısı olsun, haber ver durumunu olur mu?Çok şükür inşallah düşsün kuzumBen bekliyorum öyle bilinmezde
Şimdi 2 doz 2 ayrı kalçadan iğne yaptılar kuzum, 4. Ve 7. Gün betalari önemli diyorAllahım ikimizinde yardımcısı olsun, haber ver durumunu olur mu?