Beta hcg hakkında

Sunsun9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2024
1.831
667
38
28
Kızlar bugün kahverengi lekelenmem oldu regl geliyor sandım daha sonra koyu bordo pas rengine döndü normalde açık kırmızı olurdu. Ağrım da var. Beta baktırdım sonucum 2.2 çıktı normalde aynı laboratuvarda defalarca test verdiğimde 0.6 dan küçük çıkıyordu. Sizce neden böyle oldu bu arada pcosum var geç yumurtluyorum döngümün 36. Günü. Foto ekliyorum 2.2 olan yeni test sonucum diğeri normalde negatif çıkan sonuç

Eklentiler

• IMG_20250320_041954.webp
    IMG_20250320_041954.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 96
  • Screenshot_2025-03-20-04-18-00-984_tr.gov.saglik.enabiz-edit.webp
    Screenshot_2025-03-20-04-18-00-984_tr.gov.saglik.enabiz-edit.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar bugün kahverengi lekelenmem oldu regl geliyor sandım daha sonra koyu bordo pas rengine döndü normalde açık kırmızı olurdu. Ağrım da var. Beta baktırdım sonucum 2.2 çıktı normalde aynı laboratuvarda defalarca test verdiğimde 0.6 dan küçük çıkıyordu. Sizce neden böyle oldu bu arada pcosum var geç yumurtluyorum döngümün 36. Günü
Aynı yerde mi verdiniz her iki kanı da

5in altı negatif canım. Çok anlamı değil bu değer muhtemelen regli olmuşsun

Evet aynı laboratuvarda verdim. Daha önce defalarca 0.6 görmüştüm aynı yerde. Bu defa farklı olunca şaşırdım
Yani nedenini bilmiyorum ama benim de hep böyle oldu. Bir gün 2 çıktı bir gün 0,1 çıktı. Yani o anki girilen referans ile alakalı sanırım. Ama içinize sinmediyse bir daha verirsiniz

5in altı negatif canım. Çok anlamı değil bu değer muhtemelen regli olmuşsun
Neden bu şekilde yükseldi acaba onu merak ettim açıkçası. Doktor gebelik şüphesi dedi ama kadın doğumcu olmadığı için güvenmedim. Normalde vücutta sıfır olan bi değer çünkü regl öncesi de biraz artıyormuş ama o zaman bile en fazla 0 küsürlü değerlere geliyormuş doktor o şekilde söyledi

Yani nedenini bilmiyorum ama benim de hep böyle oldu. Bir gün 2 çıktı bir gün 0,1 çıktı. Yani o anki girilen referans ile alakalı sanırım. Ama içinize sinmediyse bir daha verirsiniz
2 çıkan sonucun önünde küçüktür işareti var mıydı canım bakar mısın merak ettim

Yarın hormon baktırmak için doktora gideceğim tekrar beta istemeyi düşünüyorum
Hastanelerin referans değeri değişmiyor diye biliyorum ama benim verdiğim hastanenin <1.20 mesela ama her yer aynı mı bilmiyorum. Küçüktür işareti de yok sende dün verdiysen yarın tekrarla bakalım

Hastanelerin referans değeri değişmiyor diye biliyorum ama benim verdiğim hastanenin <1.20 mesela ama her yer aynı mı bilmiyorum. Küçüktür işareti de yok sende dün verdiysen yarın tekrarla bakalım
Benim her zaman verdiğim yerde referans küçüktür 0.6 zaten daha 5 gün önce vermiştim değişeceğini sanmıyorum. Şu an normalinden farklı bir kanamam da var

Hayır yarın vereceğim ama ben regl oldum negatif çıkacaktır. Belki döllenme oldu da yerleşemedi mi bilmiyorum doktora soracağım. Sizin regl ne zaman
Adetim düzensiz normalde çok çok gecikti bende adet olmak için gittim doktora beta istedi sonuca bakınca sizinkiyle aynı olduğunu gördüm. Bide benim ilk gebeligimde kanamam olmasına rağmen 1.64 ile öğrenip yükselmişti

5’in altı hiç şaşmadan negatife dönüyor regl öncesi artış o görülen. 4,5 üstünün dönme ihtimali var maalesef sadece.

5’in altı hiç şaşmadan negatife dönüyor regl öncesi artış o görülen. 4,5 üstünün dönme ihtimali var maalesef sadece.
Benim 1.64, 2.64, 7.77 , 15.99 , 30 olmuştu ama kimyasala döndü ama herkeste aynı olmuyor tabi ama insan bazen ümit ediyor yine mi öyle acaba diye

Tam regl öncesi baktırdığım zaman da 0.6 dan küçük çıkıyordu benim o yüzden şaşırdım açıkçası

Back
X