Gebeliğe Hazırlık Beta hcg hakkında bilgisi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Semaknc

Bal oğullarım sağlıkla gelin 😍♥️
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
2.238
2.693
83
31
Kızlar merhaba 31 Mayıs’ta hamilelik testi yaptırdım beta 5.3 çıktı 3 Haziran’da adet olmam gerekiyor 4 gün öncesinden yapılan bir testte bu oranla hamile olmam mümkün mü lütfen bilgisi olanlar yardım etsin

Kızlar merhaba 31 Mayıs’ta hamilelik testi yaptırdım beta 5.3 çıktı 3 Haziran’da adet olmam gerekiyor 4 gün öncesinden yapılan bir testte bu oranla hamile olmam mümkün mü lütfen bilgisi olanlar yardım etsin
Canım düşük bir değer gününe göre ama geç döllenme olabilir takip et yarin bidaha beta baktir 2 ye katlanirsa sorun yoktur

Canım düşük bir değer gününe göre ama geç döllenme olabilir takip et yarin bidaha beta baktir 2 ye katlanirsa sorun yoktur
İnşallah adet olmazsam yaptırıcam hiç adet belirtim de yok meraktan ölüyorum 🥺

inşallah cnm 31 mayısta kan vermişsin bugünde vermen lazımdı ki hamile olup olmadığını öğrenirdin

inşallah cnm 31 mayısta kan vermişsin bugünde vermen lazımdı ki hamile olup olmadığını öğrenirdin
Adetimin geçmesini bekliyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum yeniden
Kanı da zaten onun için vermemiştim rahatsızlandım belki vardır gebelik ona göre tedavi yapsınlar diye yaptırdım doktor yok dedi sonra ben değeri araştırdık bazılarının böyle düşük olup hamile kaldığı oluyomuş bende bir umut bekliyorum

Degerin cok dusuk ne desek yalan olur kimyasal vs olabilir. Cogu kadin kimyasal gecirdigini anlamiyor bile adet oldum saniyor.
En saglikli cevabi sana iki gunde bir verecegin kan sonucu verir.
Allah gonlune gore versin insallah.

Degerin cok dusuk ne desek yalan olur kimyasal vs olabilir. Cogu kadin kimyasal gecirdigini anlamiyor bile adet oldum saniyor.
En saglikli cevabi sana iki gunde bir verecegin kan sonucu verir.
Allah gonlune gore versin insallah.
Hayırlısı neyse o olsun inşallah Allahtan hep hayırlısını istedim çok istiyorum ama ne zaman hayırlıysa o zaman olsun her şey Allahtan teşekkür ederim yorumunuz için

Ay benim 5.3 ciksa hemen kosup tekrar ederdim en azindan idrardan baksan ordan bile koyulasmadan gorurdun var ise evde onu dene istersen. Ins hamilesindir 2 den yukselen bile olmustu sanirim neden olmasin♥️

Ay benim 5.3 ciksa hemen kosup tekrar ederdim en azindan idrardan baksan ordan bile koyulasmadan gorurdun var ise evde onu dene istersen. Ins hamilesindir 2 den yukselen bile olmustu sanirim neden olmasin♥
Canım benim inşallah hepimize nasip olur ama 4 aydır her ay test yapıyorum her ay adet olduğum ilk gün ev cenaze Evi gibi oluyor korkuyorum bi kaç gün geçsin adet olmazsam yaptırıcam inşallah

Canım benim inşallah hepimize nasip olur ama 4 aydır her ay test yapıyorum her ay adet olduğum ilk gün ev cenaze Evi gibi oluyor korkuyorum bi kaç gün geçsin adet olmazsam yaptırıcam inşallah

Yaaa yok yapma oyle esinede kendinede yazik ♥️

Hayırlısı neyse o olsun inşallah Allahtan hep hayırlısını istedim çok istiyorum ama ne zaman hayırlıysa o zaman olsun her şey Allahtan teşekkür ederim yorumunuz için

Kesinlikle oyle hep hayirlisini iste. Ben ilk gebeligimde hapi bıraktım annem hapin etkisi gecsin bekle dedi dinlemedim acele ettim cok istiyorum diye. O ay gebe kalip kaybettim bebegimi ve kurtaj oldum. Simdi cok sukur yine hamileyim Allah'a sığındım.
Akisina birak. Allah dogru zamanda hayirlisini versin insallah. Minigin seninleyse kandaki beta degeri artacaktir. Yoksa da uzulme, Sllah aratmasin illa ki bir zamani vardir. Stres cok etkiliyor.

Kesinlikle oyle hep hayirlisini iste. Ben ilk gebeligimde hapi bıraktım annem hapin etkisi gecsin bekle dedi dinlemedim acele ettim cok istiyorum diye. O ay gebe kalip kaybettim bebegimi ve kurtaj oldum. Simdi cok sukur yine hamileyim Allah'a sığındım.
Akisina birak. Allah dogru zamanda hayirlisini versin insallah. Minigin seninleyse kandaki beta degeri artacaktir. Yoksa da uzulme, Sllah aratmasin illa ki bir zamani vardir. Stres cok etkiliyor.
Çok üzüldüm ama şükür Allah nasip etmiş sana tekrar sağlıkla kucağına da alırsın inşallah ☺️ Bu ay Ramazan telaşesinden pek stres yapmadım o yüzden belki olur bakalım hayırlısı ☺️

Back