- 28 Şubat 2023
- 9
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi zeyn3535353535
-
bu değerde bebek görünmedimi anlamadım?
bence yarın git neden bekliyorsun canım zaten görünür şu anda.Yani değerim güzel mi nasıl? Tecrübeli arkadaşlardan bişeyler öğrenmek duymak için buraya yazayım dedim . Cuma günü randevu aldım aslında yarın gel dedi ama korkuyorum yine göremezse diye
Çok korkuyorum aklımdan çıkmıyor ama daha küçükse görünmezse ne bilim işte türlü türlü şeyler aklımda . En son 24 Ocak adet olmuştum bidebence yarın git neden bekliyorsun canım zaten görünür şu anda.
canım benim korkma zaten bu değerde varsa kesin görünür, karından bile görünür.hem aklında şüphe gitmiş olurÇok korkuyorum aklımdan çıkmıyor ama daha küçükse görünmezse ne bilim işte türlü türlü şeyler aklımda . En son 24 Ocak adet olmuştum bide
Yani iyi mi sizce güzel mi sonuçcanım benim korkma zaten bu değerde varsa kesin görünür, karından bile görünür.hem aklında şüphe gitmiş olur
iyi canım artmış,zaten varsa kesin görünür bence git yarın daha fazla stres yapma kendineYani iyi mi sizce güzel mi sonuç
Benimde sizinle aynı hafta. Ne yaptınız gördünüz mü bebeği son durumunuz neMerhabalarkafam o kadar karışık ki sizinle paylaşmak istedim. ben idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim gayet net 2 çizgi çıktı sonra emin olmak için kan testi yaptırdım sağlık ocağında beta HCG değerim 14308 çıktı . Sonra doktoruma gittim 2. Çocuğum olcak nasipse ilk hamileliğimdeki doktorum bu. 5-6 hafta arası hamilesin dedi ancak bebeği göremedi sesini duyamadı. Vajinal ultrason yaptı. Yulk kesesi keseyi gördü kese 17 mm yazıyor bana verdiği ultrason kağıdında . İkinci kan testi istedi herşeyime bakmak için. ilk kan tahlilinde 4.gün tekrar yaptırdım 25279 yükselmiş. Aile hekimim bebek var değerin güzel artmış dedi sizce nasıl? Bu durumu yaşayan var mı?
Benimde 18 binde keseyi gördü ama bebek görünmüyor dedi.Bu değerde değil daha gitmedim . Bugün öğrendim yeni degerimi. İlk 14308 Ken görünmedi boş gebelik vs her ihtimali söyledi bide ondan korkuyorum çok . Ama şimdi değerim iyi yükselmiş . Yazdım doktoruma gel bebeği görmemiz lazım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?