• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg hakkında lütfeNnn

berna9696

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2024
152
61
13
28
Kızlar bazılarınızla burda çok yakın olduk gün gün belirti aradık bulduk derken dün test yaptım anında silik bi çizgi çıktı. Sonra belirginleşti inanamadım. Hemen hastaneye gittim. Bata 2 gün var şuan. Beta hcg 25.65 çıktı. Acilde kan verdim doktorla konuşamadım yani. Sizce nasıl!? Sat 10 mayıs bat 7 haziran uygulamaya göre 3 hafta 5 günlük gözüküyor. Ama bilmiyorum beta hcg konusunda yardımcı olur musunuz iyi mi

Bu arada kızlar nazar olmasından o kadar korkuyorum ki kendi kendime zarar vericem diye çok korkuyorum bi maşallahınızı alırım🥹🥹🥹

Yani pozitif çıkmış ama kimyasal olup olmadığını anlamak için 2 gün ara ile kan verin en az %60 artması lazım

Bu arada kızlar nazar olmasından o kadar korkuyorum ki kendi kendime zarar vericem diye çok korkuyorum bi maşallahınızı alırım🥹🥹🥹
Hayırlı olsun
Benden en son 31 Mart'ta regl oldum pcosluyum 21 Mayıs'ta kanda bakıldı negatif ti tarlusal kullandım bitti hala olmadım dün tekrardan gitt doktora kan istedi durumda göre söktürücü verecekti e nabız dan bir baktım 193 şok oldum idrar testi de yaptım sonrasında

Eklentiler

• 1000022349.jpg
    1000022349.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 161
Kızlar ben dün erken gebelik yaptım cıktı hastane de de cıktı kanda. Ama simdi kaset yaptım cıkmadı sizce neden

Kızlar ben dün erken gebelik yaptım cıktı hastane de de cıktı kanda. Ama simdi kaset yaptım cıkmadı sizce neden
Hayırlı olsun öncelikle ☺️ Önemli olan kanda çıkması, Belki test bozuktur 😁 bi de kan verdikten sonra neden bi daha test yaptınız 🙈

benim kanda 2400 çıktığı gün kaset testte silik çıkmıştı. idrarı uzun süre tutmazsanız silik çıkıyor genelde. sabah ilk idrarda daha net çıkıyor o yüzden tüm gece idrarı tuttuğumuz için. kanda güzelse artık idrar testi yapıp kafanızı karıştırmayın.

Hayırlı olsun
Benden en son 31 Mart'ta regl oldum pcosluyum 21 Mayıs'ta kanda bakıldı negatif ti tarlusal kullandım bitti hala olmadım dün tekrardan gitt doktora kan istedi durumda göre söktürücü verecekti e nabız dan bir baktım 193 şok oldum idrar testi de yaptım sonrasında
Beta 193 ve testiniz boyle silik mi? Hayirli olsun😀

Kızlar bazılarınızla burda çok yakın olduk gün gün belirti aradık bulduk derken dün test yaptım anında silik bi çizgi çıktı. Sonra belirginleşti inanamadım. Hemen hastaneye gittim. Bata 2 gün var şuan. Beta hcg 25.65 çıktı. Acilde kan verdim doktorla konuşamadım yani. Sizce nasıl!? Sat 10 mayıs bat 7 haziran uygulamaya göre 3 hafta 5 günlük gözüküyor. Ama bilmiyorum beta hcg konusunda yardımcı olur musunuz iyi mi
Hayırlı olsun sizinle aynı durumdayım dün adete 3 gün kala kan verdim 27 çıktı beklemedeyim 😀

Yeni yeni kendini gösteriyor minik 🎀 benimde sat 7 mayıs cuma günü 46.55 di beta pazar 207 salı 495 oldu inşallah seninki de güzelce artacak içini ferah tut bebişin merhaba demiş 💜🫠

Canım bende reglime 3 gün kala öğrendim 11.89du. İlk günler için gayet iyi. 2 günde bir kan ver artışı kontrol et. 10 gün sonra da ultrasona gidersin hayırlı olsun 😇

Ayy kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim o kadar motive ettiniz ki allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Yarın tekrar kan vereceğim. Dün aksam 9 da vermiştim yarın aynı saatte mi vermem gerekiyor

Back