- 18 Ağustos 2021
- 356
- 288
- 53
- Konu Sahibi Kardelen 99
-
103 olan değerinde tahminen adetinin 1 gün geçmişdir diye düşünüyorum oda 4+1 yapar.beni 184 olan degerimden 10 gün sonra doktor kese goremeye çağırmıştı 5+5 iken.7+0 da da kalp atışı duyulmusdu bir kaç gün farkla benzer olacakdir hayirli olsun.Kızlar merhabahenüz yeni hamileyim adetimin 3. Gün gecikmesi pko var sanırım geç döllenme oldu ve
14 ocakta beta 9,19 du
18 ocakta beta 103,4 oldu
Doktorum muayene etmedi hafta bilgisi de vermedidaha çok yeni diyip geçiştirdi kalp atışını ve keseyi ne zman gorebilirim kaç haftalık bilgisi olan var mı
Böyle bi matematik yok. Aynı gün yumurtladığım insanda hcg 400 iken benim 100dü mesela.103 olan değerinde tahminen adetinin 1 gün geçmişdir diye düşünüyorum oda 4+1 yapar.beni 184 olan degerimden 10 gün sonra doktor kese goremeye çağırmıştı 5+5 iken.7+0 da da kalp atışı duyulmusdu bir kaç gün farkla benzer olacakdir hayirli olsun.
Fark muhakkak oluyor bende belirttim zaten bir kaç farkla benzerdir diye.hcg ye göre söyledim ortalama.100 den 400 e fark zaten 2 üç günlük bir fark HCG de de.Böyle bi matematik yok. Aynı gün yumurtladığım insanda hcg 400 iken benim 100dü mesela.
Bat 15 Ocak canim 3 gün gecikmeyle 103,4 çıktı sonuç, adet döngüm 32 / 33 gün geç döllenenme sanırım103 olan değerinde tahminen adetinin 1 gün geçmişdir diye düşünüyorum oda 4+1 yapar.beni 184 olan degerimden 10 gün sonra doktor kese goremeye çağırmıştı 5+5 iken.7+0 da da kalp atışı duyulmusdu bir kaç gün farkla benzer olacakdir hayirli olsun.
Olabilir tabiki canım sen kendini daha iyi bilirsin ona göre bir kaç gün geç gidersin sende.doktor bişey demedim kese için şu zamanda gel diye.Bat 15 Ocak canim 3 gün gecikmeyle 103,4 çıktı sonuç, adet döngüm 32 / 33 gün geç döllenenme sanırım
Benden kan testi istedi kan testi yapabilmek için muayene ücreti 9 gün kontrol hakkı var muayenede belli olmaz zaten hadi yanmasin hakkın 9 gün sonra gel dedi bugün sadece bir test için 350 TL para ödedim ve en yakın hastane 1 buçuk saat bizeOlabilir tabiki canım sen kendini daha iyi bilirsin ona göre bir kaç gün geç gidersin sende.doktor bişey demedim kese için şu zamanda gel diye.
Muayene ücretinide vermişsin madem sen yine kontrol süresinin son gününde tekrar git inşallah görünür kesende. kalp atışı da başka doktor bulursun hayirlisiyla.gorunmezse de en kotu devlette HCG testi verip ona göre kese görmeye gidersin baska yere. 3000 üstü karından goruyolar genellikle hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallahBenden kan testi istedi kan testi yapabilmek için muayene ücreti 9 gün kontrol hakkı var muayenede belli olmaz zaten hadi yanmasin hakkın 9 gün sonra gel dedi bugün sadece bir test için 350 TL para ödedim ve en yakın hastane 1 buçuk saat bizeçaresizlik gibi birşey oldu doktorumu değiştireceğim en kısa zamanda
Benden kan testi istedi kan testi yapabilmek için muayene ücreti 9 gün kontrol hakkı var muayenede belli olmaz zaten hadi yanmasin hakkın 9 gün sonra gel dedi bugün sadece bir test için 350 TL para ödedim ve en yakın hastane 1 buçuk saat bizeOlabilir tabiki canım sen kendini daha iyi bilirsin ona göre bir kaç gün geç gidersin sende.doktor bişey demedim kese için şu zamanda gel diye.
Sağol canm benim teşekkür ederimMuayene ücretinide vermişsin madem sen yine kontrol süresinin son gününde tekrar git inşallah görünür kesende. kalp atışı da başka doktor bulursun hayirlisiyla.gorunmezse de en kotu devlette HCG testi verip ona göre kese görmeye gidersin baska yere. 3000 üstü karından goruyolar genellikle hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Öncelikle hayırlı olsun canım konuyla alakasız ama bişey sormak istiyorum bende de pko var 2 senedir gebe kalamadım kendi kendine mi hamile kaldın yoksa doktor kontrolünde mi? Bi de adetlerin düzenli mi cevaplarsan sevinirim.Kızlar merhabahenüz yeni hamileyim adetimin 3. Gün gecikmesi pko var sanırım geç döllenme oldu ve
14 ocakta beta 9,19 du
18 ocakta beta 103,4 oldu
Son adet tarihim 15 Aralık
Doktorum muayene etmedi hafta bilgisi de vermedidaha çok yeni diyip geçiştirdi kalp atışını ve keseyi ne zman gorebilirim kaç haftalık bilgisi olan var mı
Çok şükür doğal yolla kendi kendime kaldım canım, çok sıkıntı çektim moralim hep bozuktu ama bir ara olursa olur olmazsa olmaz dedim kafam rahat bir sekilde adetten sonra her gün 1 havuç 1 avokado yedim iki günde bir ilişki bazen her gün ilişki oldu PKO da EN ONEMLİSİ adetin başlangıç tarihinden itibaren 21.GUN ilişkiye gitmelisin bunu bir yerde okumuştum ve o ay adetin 21. Günü ilişki ye girdim çok şükür bebeğimizin haberini aldıkÖncelikle hayırlı olsun canım konuyla alakasız ama bişey sormak istiyorum bende de pko var 2 senedir gebe kalamadım kendi kendine mi hamile kaldın yoksa doktor kontrolünde mi? Bi de adetlerin düzenli mi cevaplarsan sevinirim.
İçime umut oldun canım çok teşekkür ederim cebabin için.Çok şükür doğal yolla kendi kendime kaldım canım, çok sıkıntı çektim moralim hep bozuktu ama bir ara olursa olur olmazsa olmaz dedim kafam rahat bir sekilde adetten sonra her gün 1 havuç 1 avokado yedim iki günde bir ilişki bazen her gün ilişki oldu PKO da EN ONEMLİSİ adetin başlangıç tarihinden itibaren 21.GUN ilişkiye gitmelisin bunu bir yerde okumuştum ve o ay adetin 21. Günü ilişki ye girdim çok şükür bebeğimizin haberini aldık
İnşallah Rabbim sana da tüm anne olmak isteyenlere de yardım ederkucaklariniz dolsun bol şans diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?