• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg fazla yukselmedi

Ecrn46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2021
8
1
1
25
Slm kızlar
Adetim gecikince test yaptım pazar ve pazartesi günü testimin ikiside ikinci çizgi Silk çıktı.bende Çarşamba günü doktora gittim ilk ultrasondan baktı ama kese gözükmedi kan tahlili istedi.persembe günü sonuçlar çıktı beta hcg 335 cuma günü tekrar istedi tekrardan kan testi verdim bu seferde beta hcg 383 çıktı.sali günü tekrar istedi sizce değerler nasıl? dış gebelik midir?bilgisi olan var mı?

Slm kızlar
Adetim gecikince test yaptım pazar ve pazartesi günü testimin ikiside ikinci çizgi Silk çıktı.bende Çarşamba günü doktora gittim ilk ultrasondan baktı ama kese gözükmedi kan tahlili istedi.persembe günü sonuçlar çıktı beta hcg 335 cuma günü tekrar istedi tekrardan kan testi verdim bu seferde beta hcg 383 çıktı.sali günü tekrar istedi sizce değerler nasıl? dış gebelik midir?bilgisi olan var mı?
Kimyasal gebeliktir buyuk ihtimal😔

Slm kızlar
Evet çok yükselmemis dış gebelikte olabilir kimyasalda ama artadabilir yine kan vermeye devam edin siz

Slm kızlar
Ayni yerde mi verdiniz testleri?

sakın üzülme, dua et bol bol. Bende de kimyasal gebelikten şüphelendiler ancak değerlerim yyavaş yavaş arttı. Sabret sadece ve dua et. Benimki 52-62-86-173-385-1185 oldu. başlarda benimde çok az ve yavaş yükseldi.
İnslh canım lütfen bana da dua et hayırlısı ile benimkisi de yükselir ve sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız🥺🤲

İyi akşamlar hanımlar.
Benim bat 1 Mart'ti
3 Mart'ta 17
5 Mart'ta 63
9 Mart'ta 462
15 Mart'ta 1092 HCG sonuçlarım
Doktor son hcgye göre sağlıksız olabilir dedi çok üzüldüm. Halbuki sonucu almadan önce vajinal ultrasonda çok minik iki kese benzeri gözlemlendi. Biri kese biri su birikmesi olabilir veya ikiz olabilir dedi. Çok heyecanlanmıştım. Sizce durum nedir?

İyi akşamlar hanımlar.
Benim bat 1 Mart'ti
3 Mart'ta 17
5 Mart'ta 63
9 Mart'ta 462
15 Mart'ta 1092 HCG sonuçlarım
Doktor son hcgye göre sağlıksız olabilir dedi çok üzüldüm. Halbuki sonucu almadan önce vajinal ultrasonda çok minik iki kese benzeri gözlemlendi. Biri kese biri su birikmesi olabilir veya ikiz olabilir dedi. Çok heyecanlanmıştım. Sizce durum nedir?
Sonuç nedir?

Back