Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında çok az değil yükselişi doktor normal dediyse hiç endişe etmeyin bence. bende değerim yükseldi diye sevindim çok yükselmesi kötüymüş mol gebelik teşhisiyle kürtaj oldumMerhaba kızlar. 15 ocak günü sağlık ocağında kan verdim beta hcg değerim 5700 çıktı. Biraz önce özel hastanede kan verdim 7200 çıktı. Doktor kesemi görmüştü ve bir sorun olmadığını söylemişti. Bu aradaki az yükseliş hastane ve laboratuvar farkından olur mu kızlar
Doktora sormadım artışını. Pazartesi günü kontrole gidicem. Pazar günü tekrardan kan vericem.Aslında çok az değil yükselişi doktor normal dediyse hiç endişe etmeyin bence. bende değerim yükseldi diye sevindim çok yükselmesi kötüymüş mol gebelik teşhisiyle kürtaj oldum
Kese göründükten sonra beta artışına çok fazla takılınmadığını okumuştum biyerde doğruluk oranı nedir bilmiyorum ama o şekilde bi araştrın istersenizMerhaba kızlar. 15 ocak günü sağlık ocağında kan verdim beta hcg değerim 5700 çıktı. Biraz önce özel hastanede kan verdim 7200 çıktı. Doktor kesemi görmüştü ve bir sorun olmadığını söylemişti. Bu aradaki az yükseliş hastane ve laboratuvar farkından olur mu kızlar
Doktor ultrasona sorun yok dediyse rahat olun elbette kontrollerinizi aksatmayın ama o iki gün geçmek bilmez o yüzden diyorum stres yapmayın bence normal artışınız çok düşük değilDoktora sormadım artışını. Pazartesi günü kontrole gidicem. Pazar günü tekrardan kan vericem.
Kan vermemi doktor söylemedi. Akşam hastaneye gitmiştim gelmişken kan veriyim değerim yükseldi mi acaba diye merak ettim. Öyle vermiş bulundumKan vermeni doktor mu söyledi yoksa sen için rahat etsin diye mi vereceksin?
İyi yapmışsın tabi artışı takip etmek önemli ilk başta ama sen keseyi görmüşsün artık beta takibine gerek yok, doktorun aksini söylemedikçe bu seni strese sokabilir, artış miktarı senin yaptığın hesaba uymayabilir. Zaten bir süre sonra artış oranı düşüyor. Bu yüzden değerlerin gayet güzel, için rahat olsun.Kan vermemi doktor söylemedi. Akşam hastaneye gitmiştim gelmişken kan veriyim değerim yükseldi mi acaba diye merak ettim. Öyle vermiş bulundum
Çok haklısınız. Daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için inanın her şeyde bir şey arıyor oluyorum. Kimi yer de sağlık ocağı ve özel hastane arasındaki farktan bahsediyor. Çok şükür kese gözüktü. Artışım da 280-720-2100-5700-7200 şeklinde olduİyi yapmışsın tabi artışı takip etmek önemli ilk başta ama sen keseyi görmüşsün artık beta takibine gerek yok, doktorun aksini söylemedikçe bu seni strese sokabilir, artış miktarı senin yaptığın hesaba uymayabilir. Zaten bir süre sonra artış oranı düşüyor. Bu yüzden değerlerin gayet güzel, için rahat olsun.