Banada garip bi artış gibi gelmedi öncelikle stres yapmamanı öneririm bikaç gün sonra tekrar kan verirsin inşallah sağlıkla evladını kucağına alırsınMerhaba herkese bat tarihim 11 şubattı
07 şubat çarşamba hcg değerim 5.34 idi
09 şubat cuma gün 24.8 oldu
14 şubat Çarşamba günü yani bugün 78.4 çıktı. Pazar günü çok küçük bir kanama geldi ancak yerleşme kanaması olduğunu düşündüm başka gelmedi. Ve pazar günü aşırı kramplarım vardı daha sonra o da geçti. Sizce ne yapmalıyım endişeliyim..
Beta vermeye devam edin takip etmeniz gerek. 11i 48civarı 13ü 90lara çıkması beklenir ortalama tabi bu iki kat artışta %66 olarak bakınca normal şuanlıkMerhaba herkese bat tarihim 11 şubattı
07 şubat çarşamba hcg değerim 5.34 idi
09 şubat cuma gün 24.8 oldu
14 şubat Çarşamba günü yani bugün 78.4 çıktı. Pazar günü çok küçük bir kanama geldi ancak yerleşme kanaması olduğunu düşündüm başka gelmedi. Ve pazar günü aşırı kramplarım vardı daha sonra o da geçti. Sizce ne yapmalıyım endişeliyim..
Aile hekimim normal değil sağlıklı bir gebelik görünmüyor dedi o biraz benim moralimi düşürdü açıkçası, 400 lerde bekliyordum dediBeta vermeye devam edin takip etmeniz gerek. 11i 48civarı 13ü 90lara çıkması beklenir ortalama tabi bu iki kat artışta %66 olarak bakınca normal şuanlık
Benim ikizlerde bile o kadar büyük bir artış olmadı ilk günlerde. %80 lerde arttı 2 günde 1. Canınızı sıkmayın stres iyi gelmiyor biliyorsunuz. Zaten beklemekten başka elden gelecek bir şey de yok maalesef. İnşallah sağlıkla kavuşursunuzAile hekimim normal değil sağlıklı bir gebelik görünmüyor dedi o biraz benim moralimi düşürdü açıkçası, 400 lerde bekliyordum dedi
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz aynen öyle biraz araştırma yaptım aile hekimimin verdiği sayıyla alakası yokmuş.. ben 3 günde 1 iki katı arttığını bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ediyorumBenim ikizlerde bile o kadar büyük bir artış olmadı ilk günlerde. %80 lerde arttı 2 günde 1. Canınızı sıkmayın stres iyi gelmiyor biliyorsunuz. Zaten beklemekten başka elden gelecek bir şey de yok maalesef. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz
Açıkçası banada çok düşük geldi 24 den sonra 5 gün sonra kan vermişsin 100 küsür olması gerekirken 70 lerde kimyasal gibi bende yaşadım umarım herşey güzel olur sağlıkla alırsın kucağınaAile hekimim normal değil sağlıklı bir gebelik görünmüyor dedi o biraz benim moralimi düşürdü açıkçası, 400 lerde bekliyordum dedi
2 gün sonra yeniden verdim 78 den 168 e çıktı, bakalım Salı günü tekrar vereceğim takip edeceğiz dedi doktor hayırlısı olur inşallah hakkımızdaAçıkçası banada çok düşük geldi 24 den sonra 5 gün sonra kan vermişsin 100 küsür olması gerekirken 70 lerde kimyasal gibi bende yaşadım umarım herşey güzel olur sağlıkla alırsın kucağına
Hadi insAllah yaaa2 gün sonra yeniden verdim 78 den 168 e çıktı, bakalım Salı günü tekrar vereceğim takip edeceğiz dedi doktor hayırlısı olur inşallah hakkımızda
Dün son olarak 817 gördük bakalım cumartesi kese görünmeye başlar dedi doktorum :)Hadi insAllah yaaagüzelce yükselsin sağlıklı bebis olsun
Süper maasAllahDün son olarak 817 gördük bakalım cumartesi kese görünmeye başlar dedi doktorum :)
MasallahDün son olarak 817 gördük bakalım cumartesi kese görünmeye başlar dedi doktorum :)
Yok 4 günde çıktı çok şükürMasallah3 günde 168 den 817 ye mi çıktı
İki günde sandım ikiz mi acaba diye düsündümYok 4 günde çıktı çok şükür
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin benim de biraz karışık kafam yardımcı olur musunuzYok 4 günde çıktı çok şükür
Bana bu artış da fena görünmedi açıkçası. Herkesin oranı farklı oluyor iki günde iki katından fazla artmış görünüyor stres yapmayın. Hayırlı olsunHayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin benim de biraz karışık kafam yardımcı olur musunuz
2mart 21
5 Mart 54
7 Mart 169 nasıl sizce artık benim kanamam da oldu baya durdu sonra