• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG DÜŞÜKLÜĞÜ LÜTFEN CEVAPP.

GzdNvrz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2019
13
6
16
33
Merhabalar
30 aralıkta beta değerim 18.5 di. 1 ocak ta beta değerim 41.8 çıktı. 03 ocakta 77.8 çıktı. ben daha önce 6 kez kez kimyasal gebelik yaşadım.
testlere göre kan pıhtılaşması var. iğneye ve ilaçlara başlandı. görünüşte sorun yok. ağrım kanamam v.s. dün tekrar beta verdim. 125.4 çıktı. çok az artımış değer. doktor pazartesi gel bakalım dedi. böyle olupta sağlıklı olan varmı. lütfen böyle olan varsa olumlu olumsuz bir yorum yapsın.

Merhaba 3 yıllık evliyim, benimde 4 ay önce kimyasal oldu ilk defa hemen sonrasında klomen ilaçla 2.ayimda hamile olduğumu öğrendim değerim ilk 26 , iki gün sonra 131 iki gün sonra 844 cıktı
kese görmek için gittiğim de 4 gun sonra gözükmedi doktorum kan ver dedi bidaha kan verdim 644 olmuştu doktorum dış gebelikten şüphelendi beta takibi yaptım 207de kaldım en son bugünde kanama başladı sanırım buda kimyasal oldu 😕 değerim yükselince çok çok umutlanmıştım sevincim kursağım da kaldı Allahtan hayırlısı buymuş demekki şimdi bende genetik bölümüne gideceğim belki bendede pıhtılaşma var. Inşallah sağlıkla sonuçlanır kavusuruz yavrularımıza

Merhabalar
30 aralıkta beta değerim 18.5 di. 1 ocak ta beta değerim 41.8 çıktı. 03 ocakta 77.8 çıktı. ben daha önce 6 kez kez kimyasal gebelik yaşadım.
testlere göre kan pıhtılaşması var. iğneye ve ilaçlara başlandı. görünüşte sorun yok. ağrım kanamam v.s. dün tekrar beta verdim. 125.4 çıktı. çok az artımış değer. doktor pazartesi gel bakalım dedi. böyle olupta sağlıklı olan varmı. lütfen böyle olan varsa olumlu olumsuz bir yorum yapsın.
Değerlerin hiç yükselmeseydi sıkıntıydı ama değerlerin yükselişte bebek yerleşmiş. Ptesiye çok daha yükselir merak etme canım . Kan sulandırıcı vermiştir doktorun ihmal etme bende de vardı pıhtılaşma sağlıklı doğum yaptım şükür.

Merhaba bende kimyasal gebelik yaşadım ama değerim 27den yukarı hic cikmamisti sizin 100e kadar yukseldiyse insallah pazartesi daha da guzel haber alirsiniz, stres yapmayin kendini zorlamayin uzanip dinlenin agir seyler kaldirmayin

Değerlerin hiç yükselmeseydi sıkıntıydı ama değerlerin yükselişte bebek yerleşmiş. Ptesiye çok daha yükselir merak etme canım . Kan sulandırıcı vermiştir doktorun ihmal etme bende de vardı pıhtılaşma sağlıklı doğum yaptım şükür.
evet başladı ama şimdi sonuç bu kadar düşük çıkınca bıraksam mı diye düşündüm doktorum aynı şekilde devam dedi. o kadar çok aynı şeyi yaşadım ki artık umudumda kalmadı.

Merhabalar
Sonucunuz ne oldu acaba aynı şeyleri şuan bende yaşıyorum merak ettim rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin 🙏

Takriben 19-20. Gün yumurtlama oldu. 11-12 Gün sonra Bat günü erken testim silik pozitifti. Çok erken farkettim ama durum şöyle kızlar,

Bu yaz bebeğimi kaybedip kürtaj olmak zorunda kaldım. Tedbir amaclı coraspin verdi şimdi doktor.

2 günde bir beta değerlerim;
38.4
71.1
178.0 şeklinde cıktı.

Iki katı yükseliş var ama Dr. daha önce kaybım olduğu için mi bilmiyorum bi türlü net konuşmuyor..

bi hafta sonra kontrole çağırdı betaya gerek yok diyor bi kaç dr ama benimki yine de baktirayim istiyor. 🤷‍♀️ biraz tedirgin gibi bana da yansıyor 😔 korkuyorum açıkçası..

Takriben 19-20. Gün yumurtlama oldu. 11-12 Gün sonra Bat günü erken testim silik pozitifti. Çok erken farkettim ama durum şöyle kızlar,

Bu yaz bebeğimi kaybedip kürtaj olmak zorunda kaldım. Tedbir amaclı coraspin verdi şimdi doktor.

2 günde bir beta değerlerim;
38.4
71.1
178.0 şeklinde cıktı.

Iki katı yükseliş var ama Dr. daha önce kaybım olduğu için mi bilmiyorum bi türlü net konuşmuyor..

bi hafta sonra kontrole çağırdı betaya gerek yok diyor bi kaç dr ama benimki yine de baktirayim istiyor. 🤷‍♀️ biraz tedirgin gibi bana da yansıyor 😔 korkuyorum açıkçası..
Merhaba aynı durum bende de var şuan nasıl gidiyor keseyi gördünüz mü

Merhaba aynı durum bende de var şuan nasıl gidiyor keseyi gördünüz mü
Merhaba 🌸
(Geçen pazartesi)178 çıktıktan sonra tekrar baktirmadim. Hekim değiştirdim.
Dün kontrole gittim çok şükür keseyi gördük daha çok küçük 🤍
Inşallah sağlıkla kucagimiza alırız evlatlarımızı.

Merhaba 🌸
(Geçen pazartesi)178 çıktıktan sonra tekrar baktirmadim. Hekim değiştirdim.
Dün kontrole gittim çok şükür keseyi gördük daha çok küçük 🤍
Inşallah sağlıkla kucagimiza alırız evlatlarımızı.
Bende ondan sonra tekrar kan testi vermedim biraz beklemeyi tercih ettim 🌺

Back
X