- 7 Nisan 2025
- 9
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi heidilique
-
Maalesef kimyasal olmuşPolikistik over rahatsızlığım mevcut. Reglim hep çok düzensiz aralığı cok uzun. 1.5 yıldır evliyim 1 yıldır korunmuyoruz. 2.5 aydır combinol kullanıyorum dün beta hcg verdim 11.97 çıktı bugun verdim 0 çıktı. Tekrar yükselir mi?
Bende de pcos var 33 e cikip iki gun sonra 0 olmustu, kimyasal demisti doktorPolikistik over rahatsızlığım mevcut. Reglim hep çok düzensiz aralığı cok uzun. 1.5 yıldır evliyim 1 yıldır korunmuyoruz. 2.5 aydır combinol kullanıyorum dün beta hcg verdim 11.97 çıktı bugun verdim 0 çıktı. Tekrar yükselir mi?
Sonra hamile kaldınız mı acabaBende de pcos var 33 e cikip iki gun sonra 0 olmustu, kimyasal demisti doktor
Sonrasindaki aylarda denemedik, ilac kullanmam gerekti yil 2023tu bu olayda. Suan ekimden beri tekrar deniyoruz henuz gebelik olusmadi. Ama kimyasal sonrasi hemen hamile kalanlar var ablamda oyle olmustuSonra hamile kaldınız mı acaba
Çok geçmiş olsun duygusal olarak perişan bir durumdayım umarım hepimiz için hayırlı olan kolaylıkla olurBende de pcos var 33 e cikip iki gun sonra 0 olmustu, kimyasal demisti doktor
Teşekkür ederim, size de gecmis olsun, Allah inşallah hepimize sağlıklı bebekler nasip ederÇok geçmiş olsun duygusal olarak perişan bir durumdayım umarım hepimiz için hayırlı olan kolaylıkla olur
Adet oldun mu ? Olduysan kimyasal idrar testi yapsaydinBeta hcg 11.97 çıkıp ertesi gün 0 çıktı sonrasında yükselen var mı bu şekilde gebe kalan
Yükselmez kimyasal gebelik yasamissin. Bende geçen ay yaşadım 60 ile öğrendim ve düşüşe geçti.Polikistik over rahatsızlığım mevcut. Reglim hep çok düzensiz aralığı cok uzun. 1.5 yıldır evliyim 1 yıldır korunmuyoruz. 2.5 aydır combinol kullanıyorum dün beta hcg verdim 11.97 çıktı bugun verdim 0 çıktı. Tekrar yükselir mi?
Kimyasal gebelik normal gebeliğe dönüşmez canım biliyorum anlıyorum da seni. Ama iyi tarafları var kimyasal yaşamanın.. diğer aya gebelik şansın daha yüksek bana öyle dediler ve tuplerinden en az biri acik. Vücudun doğru çalışıyor daha da bir sürü olumlu sonuçlar var ve hamile kalabiliyoruz dmeekki... İyi bişey olduğunu düşünerek rahatlamaya çalışBeta hcg 11.97 çıkıp ertesi gün 0 çıktı sonrasında yükselen var mı bu şekilde gebe kalan
Yaa geçmiş olsunYükselmez kimyasal gebelik yasamissin. Bende geçen ay yaşadım 60 ile öğrendim ve düşüşe geçti.
İnşallah canım İnşallahKimyasal gebelik normal gebeliğe dönüşmez canım biliyorum anlıyorum da seni. Ama iyi tarafları var kimyasal yaşamanın.. diğer aya gebelik şansın daha yüksek bana öyle dediler ve tuplerinden en az biri acik. Vücudun doğru çalışıyor daha da bir sürü olumlu sonuçlar var ve hamile kalabiliyoruz dmeekki... İyi bişey olduğunu düşünerek rahatlamaya çalış
Hayır olmadım kimyasal idrar testi ne oluyorAdet oldun mu ? Olduysan kimyasal idrar testi yapsaydin
Nokta koymayi unuttum eger adet olduysan kimyasal demekttir ondan testin positif cikmistirHayır olmadım kimyasal idrar testi ne oluyor
Hayir adet olmadımNokta koymayi unuttum eger adet olduysan kimyasal demekttir ondan testin positif cikmistir
Gecmis olsn, sökülmeye baslayacaktir bnde yasamistim dogum sanciisi gibiydiArkadaşlar dr kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi beta 12 çıktı sonra 0 ama çok sancim var ama regl olmadım normal mi? Degerim pazartesi sıfırlandı
Yaa evet sancısı şiddetli gerçektenGecmis olsn, sökülmeye baslayacaktir bnde yasamistim dogum sanciisi gibiydi
Sicak suya girebilirsin rahatlatiyor, sicak tulum agri kesiciYaa evet sancısı şiddetli gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?