beta hcg düşük mü yardımm

kedi_anasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
24
26
kızlar merhaba bende PKOS var 35-40 günde 1 adet oluyorum.ve yumurtam çatlamıyordu çörek otu kürü yaptım ve geçen ay ovulasyon testi yaptım.
adetimin 18. günü çift çizgiyi gördüm ertesi gün ilişki oldu. adetin 32 . günü idrarda gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. hemen kan verdim Beta HCG değerim :27.02 çıktı doktor şüpheli dedi. siz böyle bir durumu yaşayıp sağlıklı gebelik yaşadınız mı lütfen yardım edin

Kan testi yaptediginzda adetinize kac gun vardi yada kac gun gecmisti?

Evt daha erkenmis gec dollenme falanda olabilir deger o yuzden dusuk olabilir duzenli sekilde artarsa bi sknti yoktr yavas artsada korkmayin bazilarnda oyle oluyormus ama saglikli devam edebilir kedi_anasi

Bende bugün kan testi yaptırdım 12.77 çıktı yumurtlama testlerine göre 8. Gündeyim bende pko var normal demi

Kizlar bnmde ayin 11 inde kantestti 26.67 cikti bidaha yaptirmak istedigimiz esime soyledim ama kabul etmedi aile hekimim iki hafta sonra hastaneye gidin demisti iki haftanin dolmasini bekliyorum Rabbim hepimizin yavrularini saglikla kucagimiza almayi nasil etsin

Günaydıın size bir sorum olacak kuzenim hamile şuan 4 haftalık iki gün arayla bhcg değeri sadece 256dan 332ye çıkmış aranızda böyle yavaş ilerleyip bi anda değeri artan var mıı

Kızlar ben bugün test yaotim.202 cıktı beta hcg...3 gün gecikti adetim.sizce normal mi? Bir de bel agrım cok fazla var..ara ara geçiyor ara ara tekrarlouor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…