- 22 Nisan 2017
- 24
- 26
-
- Konu Sahibi kedi_anasi
kızlar merhaba bende PKOS var 35-40 günde 1 adet oluyorum.ve yumurtam çatlamıyordu çörek otu kürü yaptım ve geçen ay ovulasyon testi yaptım.
adetimin 18. günü çift çizgiyi gördüm ertesi gün ilişki oldu. adetin 32 . günü idrarda gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. hemen kan verdim Beta HCG değerim :27.02 çıktı doktor şüpheli dedi. siz böyle bir durumu yaşayıp sağlıklı gebelik yaşadınız mı lütfen yardım edin
3 gün vardı adetimeKan testi yaptediginzda adetinize kac gun vardi yada kac gun gecmisti?
normal oyleyse. cok dusuk degil. insallah saglikli bi gebeliktir.:)3 gün vardı adetime
tekrarladım testiEvt daha erkenmis gec dollenme falanda olabilir deger o yuzden dusuk olabilir duzenli sekilde artarsa bi sknti yoktr yavas artsada korkmayin bazilarnda oyle oluyormus ama saglikli devam edebilirkedi_anasi
Biraz yavas ilerliyor gibi ama sen bir hafta snra falan tekrar yaptr doktor ne deditekrarladım testi
canım 8 mayısta 27 11 mayısta 53 çıktı düşük mü ?
1 hafta snra falan tekrar yaptrn biraz az gibi ama daha erkn oldugu icin olablirBende bugün kan testi yaptırdım 12.77 çıktı yumurtlama testlerine göre 8. Gündeyim bende pko var normal demi
Doktora gitmedim idrar testinde çıkınca emin olmak için kan testi yaptırdım1 hafta snra falan tekrar yaptrn biraz az gibi ama daha erkn oldugu icin olablir
Doktora gitmedim idrar testinde çıkınca emin olmak için kan testi yaptırdım
5 günBat a ne kadar var
Evet canım bende zaten öyle düşünüyorum erkenden öğrendimDaha cok erkenmis o zamn 1 hafta snra tekrar yaptr
doktor 22 mayısta gel kese görünecek mi bakalım dedi. bu arada kanama olursa mutlaka haberim olsun dedi.Biraz yavas ilerliyor gibi ama sen bir hafta snra falan tekrar yaptr doktor ne dedi
doktor 22 mayısta gel kese görünecek mi bakalım dedi. bu arada kanama olursa mutlaka haberim olsun dedi.