H Hayriye0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2024 3 0 30 11 Mart 2024 Konu Sahibi ezo15 #41 nuraycknn .!.: Gittim kaç tane doktora kanamam da kesildiği için bi hafta sonra gel kese var mı ona bakalım dedi inşallah vardır beklemedeyim Genişletmek için tıkla... Basak burcu kadini .!.: Benimde öyle oldu geç döllenme olmuştur Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmadı dimi gebeliğinde canım.
nuraycknn .!.: Gittim kaç tane doktora kanamam da kesildiği için bi hafta sonra gel kese var mı ona bakalım dedi inşallah vardır beklemedeyim Genişletmek için tıkla... Basak burcu kadini .!.: Benimde öyle oldu geç döllenme olmuştur Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmadı dimi gebeliğinde canım.
B Basak burcu kadini Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2023 85 18 23 11 Mart 2024 Konu Sahibi ezo15 #42 Hayriye0 .!.: Bir sıkıntı olmadı dimi gebeliğinde canım. Genişletmek için tıkla... Şimdilik bir sıkıntı yok yarın keseyim görmeye gidecem canım
Hayriye0 .!.: Bir sıkıntı olmadı dimi gebeliğinde canım. Genişletmek için tıkla... Şimdilik bir sıkıntı yok yarın keseyim görmeye gidecem canım
H Hayriye0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2024 3 0 30 11 Mart 2024 Konu Sahibi ezo15 #43 Basak burcu kadini .!.: Şimdilik bir sıkıntı yok yarın keseyim görmeye gidecem canım Genişletmek için tıkla... İnşallah çok güzel haberler alırsın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Basak burcu kadini .!.: Şimdilik bir sıkıntı yok yarın keseyim görmeye gidecem canım Genişletmek için tıkla... İnşallah çok güzel haberler alırsın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
B Basak burcu kadini Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2023 85 18 23 12 Mart 2024 Konu Sahibi ezo15 #44 Hayriye0 .!.: İnşallah çok güzel haberler alırsın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım
Hayriye0 .!.: İnşallah çok güzel haberler alırsın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım
Cansualtay67 Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2023 361 208 22 12 Mart 2024 Konu Sahibi ezo15 #45 ezo15 .!.: kızlar 21 ocakta adet gördüm ve dün test yaptım kaset testte silik çıktı beta hcg değerim 62,84 çıktı ama düşük bir değer böyle olup sonra yükselen var mı? Genişletmek için tıkla... Benim ilk değerim 17 çıkmıştı şimdi doguma 2 haftam kaldı merak etmee
ezo15 .!.: kızlar 21 ocakta adet gördüm ve dün test yaptım kaset testte silik çıktı beta hcg değerim 62,84 çıktı ama düşük bir değer böyle olup sonra yükselen var mı? Genişletmek için tıkla... Benim ilk değerim 17 çıkmıştı şimdi doguma 2 haftam kaldı merak etmee
A Alelade58 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2020 42 22 30 5 Nisan 2024 Konu Sahibi ezo15 #46 nuraycknn .!.: Gittim kaç tane doktora kanamam da kesildiği için bi hafta sonra gel kese var mı ona bakalım dedi inşallah vardır beklemedeyim Genişletmek için tıkla... Sonucunuz ne oldu ?
nuraycknn .!.: Gittim kaç tane doktora kanamam da kesildiği için bi hafta sonra gel kese var mı ona bakalım dedi inşallah vardır beklemedeyim Genişletmek için tıkla... Sonucunuz ne oldu ?
nuraycknn Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2024 50 16 22 18 Nisan 2024 Konu Sahibi ezo15 #47 Alelade58 .!.: Sonucunuz ne oldu ? Genişletmek için tıkla... Malesef dış gebelik kürtaj oldum ramazanı hastanede geçirdim
Alelade58 .!.: Sonucunuz ne oldu ? Genişletmek için tıkla... Malesef dış gebelik kürtaj oldum ramazanı hastanede geçirdim
nuraycknn Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2024 50 16 22 18 Nisan 2024 Konu Sahibi ezo15 #48 Hayriye0 .!.: Bir sıkıntı olmadı dimi gebeliğinde canım. Genişletmek için tıkla...
nuraycknn Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2024 50 16 22 18 Nisan 2024 Konu Sahibi ezo15 #49 Hayriye0 .!.: Bir sıkıntı olmadı dimi gebeliğinde canım. Genişletmek için tıkla... Gittim yatırdı hastaneye Kürtaj oldum iğne yapıldı kemoterapi iğnesi düşdü çok şükür
Hayriye0 .!.: Bir sıkıntı olmadı dimi gebeliğinde canım. Genişletmek için tıkla... Gittim yatırdı hastaneye Kürtaj oldum iğne yapıldı kemoterapi iğnesi düşdü çok şükür