• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg dış gebelik olabilir mi?

Ama kese göründüyse betaya takılmayın diyor doktorlar
Maalesef randevum 10 Aralık'ta randevu almak çok zor catliyorum evde stresten
Az artmış gibi duruyor 8000-10000 arası olmalıydı doktorunuz ne diyor
Randevum 10 Aralık'ta sağlık ocağında vermiştim kanı ve sonuç için doktor bakmıyor virüs ten dolayı

Evet devlet hastanelernde özellkle dogumda hiç yer yok. Özele gitme imkanınız olsa keşke🙏🏻

Randevum 10 Aralık'ta sağlık ocağında vermiştim kanı ve sonuç için doktor bakmıyor virüs ten dolayı

İnşallah keseniz görünür ve doludur sorun olmaz🙏🏻

İnşAllah canım 😑 sabah erkenden gitmeye karar verdim stresten kendimi yiyeceğim
acilden gidin ve dış gebelık riski olduğunu söyleyin (bunu size söyleme sebebim acilden giriş yapabılmenız ıcın)saglıklı gebelıkte olabılır tabi..imkanınız varsa özele gıtsenız keşke..nerde yaşıyosunuz

acilden gidin ve dış gebelık riski olduğunu söyleyin (bunu size söyleme sebebim acilden giriş yapabılmenız ıcın)saglıklı gebelıkte olabılır tabi..imkanınız varsa özele gıtsenız keşke..nerde yaşıyosunuz
Antalya da yaşıyorum bebek 5 haftalık aslında 10 Aralık'ta randevum var geç olur diye endişe ediyorum özele gitme imkanım yok şuan maaddi açıdan eşimin iş yeri 2 buçuk aydır maaş vermiyor

Randevusuz mu gideceksinzi almayabilirler devlette:KK43: stres yapıp kendini bunaltıp beklemek de skıntı
Hemde nasıl 2.5 senedir istiyoruz eşim azosperm hastasiydi sonra 1 milyona çıktı sonra 100.000 ne düştü bitkisel kürler uyguluyordum hamile kaldım çok şüphelendim ama bir umut

Antalya da yaşıyorum bebek 5 haftalık aslında 10 Aralık'ta randevum var geç olur diye endişe ediyorum özele gitme imkanım yok şuan maaddi açıdan eşimin iş yeri 2 buçuk aydır maaş vermiyor
ben de antalyadayım ah gıdebılseydınız keşke😢ya da size faydam dokunabilse ..10aralık gec olur bırınden borc bulsanız muayene ucretı nispeten daha düşük olan ozel hastanelerde var..nebilim ya ..ya da enıyısı acilden giriş yapmanız olacak dış gebelık ıhtımalı oldıgunu soyleyın lekem geldı deyın vs yarın gıdın mutlaka ihmal etmeyin

allah yardımcın olsun🤲🏻

Ama bencede acilden gidersenz doktor kontrol etmiş olur randevuya kdar içinz rahat eder mantıklı bence hiç beklemeyin
ben de antalyadayım ah gıdebılseydınız keşke😢ya da size faydam dokunabilse ..10aralık gec olur bırınden borc bulsanız muayene ucretı nispeten daha düşük olan ozel hastanelerde var..nebilim ya ..ya da enıyısı acilden giriş yapmanız olacak dış gebelık ıhtımalı oldıgunu soyleyın lekem geldı deyın vs yarın gıdın mutlaka ihmal etmeyin

Sabah erkenden gidicem canım bakalım

Gittim dış gebelik değil dedi 5+5 olmuşuz keseyi gördük bebeği de gelişiyor dedi doktor kalp atışı var dedi ama dinletmedi haftaya gel dedi

Back