- 21 Ağustos 2020
- 104
- 111
- 33
- Konu Sahibi Bsraaa1234
Evet1266 çıktıktan sonra üzerinden bir hafta geçince mı bunu sonuç çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet1266 çıktıktan sonra üzerinden bir hafta geçince mı bunu sonuç çıktı
Az artmış gibi duruyor 8000-10000 arası olmalıydı doktorunuz ne diyor
Maalesef randevum 10 Aralık'ta randevu almak çok zor catliyorum evde strestenAma kese göründüyse betaya takılmayın diyor doktorlar
Randevum 10 Aralık'ta sağlık ocağında vermiştim kanı ve sonuç için doktor bakmıyor virüs ten dolayıAz artmış gibi duruyor 8000-10000 arası olmalıydı doktorunuz ne diyor
Maalesef randevum 10 Aralık'ta randevu almak çok zor catliyorum evde stresten
Randevum 10 Aralık'ta sağlık ocağında vermiştim kanı ve sonuç için doktor bakmıyor virüs ten dolayı
İnşallah keseniz görünür ve doludur sorun olmazRandevum 10 Aralık'ta sağlık ocağında vermiştim kanı ve sonuç için doktor bakmıyor virüs ten dolayı
İnşAllah canım sabah erkenden gitmeye karar verdim stresten kendimi yiyeceğimMaalesef randevum 10 Aralık'ta randevu almak çok zor catliyorum evde stresten
İnşallah keseniz görünür ve doludur sorun olmaz
Hayırlı haberlerle gelin inşallahİnşAllah canım sabah erkenden gitmeye karar verdim stresten kendimi yiyeceğim
İnsAllah kuzumHayırlı haberlerle gelin inşallah
Randevusuz mu gideceksinzi almayabilirler devlette stres yapıp kendini bunaltıp beklemek de skıntıİnşAllah canım sabah erkenden gitmeye karar verdim stresten kendimi yiyeceğim
acilden gidin ve dış gebelık riski olduğunu söyleyin (bunu size söyleme sebebim acilden giriş yapabılmenız ıcın)saglıklı gebelıkte olabılır tabi..imkanınız varsa özele gıtsenız keşke..nerde yaşıyosunuzİnşAllah canım sabah erkenden gitmeye karar verdim stresten kendimi yiyeceğim
Antalya da yaşıyorum bebek 5 haftalık aslında 10 Aralık'ta randevum var geç olur diye endişe ediyorum özele gitme imkanım yok şuan maaddi açıdan eşimin iş yeri 2 buçuk aydır maaş vermiyoracilden gidin ve dış gebelık riski olduğunu söyleyin (bunu size söyleme sebebim acilden giriş yapabılmenız ıcın)saglıklı gebelıkte olabılır tabi..imkanınız varsa özele gıtsenız keşke..nerde yaşıyosunuz
almayabilirle
Hemde nasıl 2.5 senedir istiyoruz eşim azosperm hastasiydi sonra 1 milyona çıktı sonra 100.000 ne düştü bitkisel kürler uyguluyordum hamile kaldım çok şüphelendim ama bir umutRandevusuz mu gideceksinzi almayabilirler devlette stres yapıp kendini bunaltıp beklemek de skıntı
ben de antalyadayım ah gıdebılseydınız keşkeya da size faydam dokunabilse ..10aralık gec olur bırınden borc bulsanız muayene ucretı nispeten daha düşük olan ozel hastanelerde var..nebilim ya ..ya da enıyısı acilden giriş yapmanız olacak dış gebelık ıhtımalı oldıgunu soyleyın lekem geldı deyın vs yarın gıdın mutlaka ihmal etmeyinAntalya da yaşıyorum bebek 5 haftalık aslında 10 Aralık'ta randevum var geç olur diye endişe ediyorum özele gitme imkanım yok şuan maaddi açıdan eşimin iş yeri 2 buçuk aydır maaş vermiyor
Antalya da yaşıyorum bebek 5 haftalık aslında 10 Aralık'ta randevum var geç olur diye endişe ediyorum özele gitme imkanım yok şuan maaddi açıdan eşimin iş yeri 2 buçuk aydır maaş vermiyor
ben de antalyadayım ah gıdebılseydınız keşkeya da size faydam dokunabilse ..10aralık gec olur bırınden borc bulsanız muayene ucretı nispeten daha düşük olan ozel hastanelerde var..nebilim ya ..ya da enıyısı acilden giriş yapmanız olacak dış gebelık ıhtımalı oldıgunu soyleyın lekem geldı deyın vs yarın gıdın mutlaka ihmal etmeyin
Evet sabah erkenden gidicem insAllahAma bencede acilden gidersenz doktor kontrol etmiş olur randevuya kdar içinz rahat eder mantıklı bence hiç beklemeyin
Sabah erkenden gidicem canım bakalımben de antalyadayım ah gıdebılseydınız keşkeya da size faydam dokunabilse ..10aralık gec olur bırınden borc bulsanız muayene ucretı nispeten daha düşük olan ozel hastanelerde var..nebilim ya ..ya da enıyısı acilden giriş yapmanız olacak dış gebelık ıhtımalı oldıgunu soyleyın lekem geldı deyın vs yarın gıdın mutlaka ihmal etmeyin
Gittim dış gebelik değil dedi 5+5 olmuşuz keseyi gördük bebeği de gelişiyor dedi doktor kalp atışı var dedi ama dinletmedi haftaya gel dediben de antalyadayım ah gıdebılseydınız keşkeya da size faydam dokunabilse ..10aralık gec olur bırınden borc bulsanız muayene ucretı nispeten daha düşük olan ozel hastanelerde var..nebilim ya ..ya da enıyısı acilden giriş yapmanız olacak dış gebelık ıhtımalı oldıgunu soyleyın lekem geldı deyın vs yarın gıdın mutlaka ihmal etmeyin
Çok sevndimGittim dış gebelik değil dedi 5+5 olmuşuz keseyi gördük bebeği de gelişiyor dedi doktor kalp atışı var dedi ama dinletmedi haftaya gel dedi
Teşekkürler darısı tüm isteyen herkesin başına Rabbim kimseye arattirmasinÇok sevndim