• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg dış gebelik olabilir mi?

Bsraaa1234

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2020
117
21
18
30
İyi akşamlar. Bat günümde beta hcg 18.46 çıktı 2 gün sonra 41 çıktı beta biraz düşük sok kasığımdan bacağıma vuran kasık ağrım var dış gebelik olabilir mi?

Değerin güzel artmış bence yine tekrarla testi 2 gün sonra yükselir merak etme . hayırlı olsun 🙏

Teşekkür ederim ama kasık ağrım biraz şiddetli ve sol bacağımda çok ağrıyor dış gebelik geliyor aklıma hayırlısı olur inşallah.

Teşekkür ederim ama kasık ağrım biraz şiddetli ve sol bacağımda çok ağrıyor dış gebelik geliyor aklıma hayırlısı olur inşallah.
Dış gebeliğimde öyle bacak ağrım olmamıştı benim kendini hemen belli eden bsy değil bacak ağrısı normal bsy kasık dan vuruyo kasığımda bebek yerleşmeye çalıştığı için arıyordur gebelik de normal değerin 2 katı artmış dış gebelik de böyle artış olmuyor mesela 18 di değerin 25 çıkarsa felan az artmış ve dış gebelik sayıla bilir hayırlısı olsun hakkında

Dış gebelik değilmiş ama kimyasal gebelikmiş kızlar normal adet oldum 1 hafta gecikmeyle hcg 41 den sonra yavaş yavaş düştü ve sıfırlandı.

Dış gebelik değilmiş ama kimyasal gebelikmiş kızlar normal adet oldum 1 hafta gecikmeyle hcg 41 den sonra yavaş yavaş düştü ve sıfırlandı.
Çok geçmiş olsun. Ben de Ynı şeyi yaşayacagım galıba. Beta 20 di, 2 gun snra 15 düştü. Gecikme 5 gün şuan. Yarın tekrar kam vereceğim. Kanamam henüz başlamadı:( ne zor şeylermiş ümitlenip üzülmek

Doktorum bana bunun son derece normal olduğunu vücudun doğal seleksiyonu olduğunu söyledi. Vücut bir anarmollik görüyor ve kabul etmiyor. Sevinelecek yönü ise herşey normal sağlıklı gebe kalmak için hiçbir engelin olmadığını gösteriyor bu kimyasal gebelik. Döllenme ve yerleşme olması gerektiği gibi oluyor. O yüzden canınızı sıkmayınn. Herşey zamanı gelince oluyor. Herkesin nasibi ne zamansa o zaman kısmet oluyor.Canınızı sıkmayın. Allah nasip eder inşallah.

Merhaba benim de 24 kasımda beta hcg 126 çıktı bugün doktora gittim ultrasonda kese göremiyorum kan testi isteyelim dedi o da 160 çıktı. doktora önceki sonucumu da gösterince evet normalde olması gerekenden az artmış ama beklememiz lazım kürtaj yapıcak halimiz yok şimdi hamilelik başlı başlına zor bir süreç takipte kalalım bebek sağlıklı büyürse sıkıntı kalmaz dedi. ama benim moralim çok bozuldu sizce sıkıntı olma ihtimali nedir? aynı durumu yaşayan var mı aranızda?

Merhaba normalde 2 günde bir yüzde 60 oranında artış göstermesi gerekiyor sağlıklı bir gebelikse. Sizinki düzensiz artmış dış gebelik olabilir. Eğer kendi kendine azalırsa kimyasaldır. Ancak düzensiz artışta akla gelen ilk şey dış gebeliktir. 8 ay önce yaşamıştım. İki gün sonra tekrar tahlil verin ona göre netleşir.

Merhaba normalde 2 günde bir yüzde 60 oranında artış göstermesi gerekiyor sağlıklı bir gebelikse. Sizinki düzensiz artmış dış gebelik olabilir. Eğer kendi kendine azalırsa kimyasaldır. Ancak düzensiz artışta akla gelen ilk şey dış gebeliktir. 8 ay önce yaşamıştım. İki gün sonra tekrar tahlil verin ona göre netleşir.
Benim 20-15-17 çıkmış şimdide. Kanamam da başladı bugun öğleden sonra ama. Salı gunu tekrar kan vercem bu aralıklar kalırsa yine düşmezse iğne yaptırıxaz dedi. Dış gebelik olabilir mi ya😭😭

Değerler çok düşük aslında bilemedim. Kimyasalda oluyor bu değerler. Ama bu değerlerde dış gebelik olsa bile iğneyle tedavi olunabiliyor. Ya da kendiliğinden sıfırlanabiliyor. En iyisi bir doktora görünün. Ağrınız var mı

Değerler çok düşük aslında bilemedim. Kimyasalda oluyor bu değerler. Ama bu değerlerde dış gebelik olsa bile iğneyle tedavi olunabiliyor. Ya da kendiliğinden sıfırlanabiliyor. En iyisi bir doktora görünün. Ağrınız var mı
Doktorun sonucu atınca aradı. Salı tekrar kan bar bu aralıklarda kalırsa düşmezse dış gebelik olabiliyo seni übiversite hastanesine iğneye göndereceğim dedi. Ama o iğne ketoterapi iğnesymiş ağırmış:( agrı hafif kasık sızlamam regl oldugumdaki agrı gibi:(

Korkmayın iğnenin öyle kötü bir yan etkisi yok. İlk ay biraz beslenmenize dikkat ederseniz heöen toparlarsınız. Değer çok düşük kısa sürede sıfırlanır. Değer 100 ün üstündeyken daha çok sıkıntı oluyor. Benim değerim yüksekti o iğneden iki doz aldım ama çokta hayatımı etkileyen bir etkisi olmadı. İlk yapıldığında soğuk terlemeler oluyor bir hafta falan sonra geçiyor.

Korkmayın iğnenin öyle kötü bir yan etkisi yok. İlk ay biraz beslenmenize dikkat ederseniz heöen toparlarsınız. Değer çok düşük kısa sürede sıfırlanır. Değer 100 ün üstündeyken daha çok sıkıntı oluyor. Benim değerim yüksekti o iğneden iki doz aldım ama çokta hayatımı etkileyen bir etkisi olmadı. İlk yapıldığında soğuk terlemeler oluyor bir hafta falan sonra geçiyor.
Bazen iğne yapılmadan da kanamayla düşüyormuş? Benim şuan kanamam var zaten. Daha düne kdar yaşasın derken şimdi kimyasal olsun diye dua ediyorum:(

Evet olabilir kendiliğinden de sıfırlanabilir değeriniz çok düşük korkmayın. Benim kanama olduktan sonra yükselmişti hcg hiç belli olmuyor dış gebelikte.Neyseki değeriniz 500 600 değil o zaman iç kanama riski tüpe zarar verme riski oluyor buna şükür yine de çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

Evet olabilir kendiliğinden de sıfırlanabilir değeriniz çok düşük korkmayın. Benim kanama olduktan sonra yükselmişti hcg hiç belli olmuyor dış gebelikte.Neyseki değeriniz 500 600 değil o zaman iç kanama riski tüpe zarar verme riski oluyor buna şükür yine de çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Amin çok teşekkür ederim. İnşallah kimyasal olarak devam eder🤲🏻

Kizlar sonucu sizlerle paylaşmak istedim 23 Ekim akşam kan verdim beta hgc 830 çıktı 25 Ekim'de 1 buçuk gün sonra 1266 çıktı ve bugün 1 hafta oluyor 02 Aralık 4093 çıktı sizce normal mi düşük geldi bana ?

Kizlar sonucu sizlerle paylaşmak istedim 23 Ekim akşam kan verdim beta hgc 830 çıktı 25 Ekim'de 1 buçuk gün sonra 1266 çıktı ve bugün 1 hafta oluyor 02 Aralık 4093 çıktı sizce normal mi düşük geldi bana ?
Üzgünüm bana az geldi ;(

Ama kese göründüyse betaya takılmayın diyor doktorlar

Back