Herkese merhaba ayın 8inde ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi olmuştum 20sinde kontrole gittim ve doktor test istedi sonuclara göre sizce durum nedir 23unde adet günüm sizce erken mi yukselir mi daha değerlerim??? Lütfen yardım..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hcg değerlerim
- Konu Sahibi Mayn2426
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- beta hcg gebelik testi ovitrelle çatlatma iğnesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
10 unda yumurta catlasa 12 gun sonra yapıolar kan testını . senın catlatmadan sonra ne zamn catladı kı yumurtan? o yuzden erken olabılır . allahtan umıt kesılmez yanı 24 unde felan bıdaha baksan daha ıyı olur eger adet olmazsanHerkese merhaba ayın 8inde ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi olmuştum 20sinde kontrole gittim ve doktor test istedi sonuclara göre sizce durum nedir 23unde adet günüm sizce erken mi yukselir mi daha değerlerim??? Lütfen yardım..
- 12 Ekim 2012
- 399
- 429
- 158
Belli olmaz canım. Benim adetim bi hafta gecikmişti 0.1 çıkmıştı ama adet olmayınca tekrar yaptırdık 2 hafta sonra 700 cıktı. Geç döllenme olabiliyo. Inşallah seninki de yükselirHerkese merhaba ayın 8inde ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi olmuştum 20sinde kontrole gittim ve doktor test istedi sonuclara göre sizce durum nedir 23unde adet günüm sizce erken mi yukselir mi daha değerlerim??? Lütfen yardım..
İnşallah teşekkür ederim referans aralığı kafamı karıştırmıştıBelli olmaz canım. Benim adetim bi hafta gecikmişti 0.1 çıkmıştı ama adet olmayınca tekrar yaptırdık 2 hafta sonra 700 cıktı. Geç döllenme olabiliyo. Inşallah seninki de yükselir
İnşallah dediğiniz gibi olurŞuan yok gibi ama belli olmaz geç döllenme vs durumları olabilir. Adet geçtikten sonra kan verin.
Banada erken gibi geldi yarin gidecegim tekrar doktora bakalım ne diyecek10 unda yumurta catlasa 12 gun sonra yapıolar kan testını . senın catlatmadan sonra ne zamn catladı kı yumurtan? o yuzden erken olabılır . allahtan umıt kesılmez yanı 24 unde felan bıdaha baksan daha ıyı olur eger adet olmazsan
Ben pko hastasıyım yumurtlama günlerim belli deil adetleri düzensizleşmiş çünkü beta testi yaptım 0,339 çıktı sizce bekleyip tekrarlamalımıyım testi lütfen yardımcı olurmusunuzŞuan yok gibi ama belli olmaz geç döllenme vs durumları olabilir. Adet geçtikten sonra kan verin.
Değer. Düşük ama adet olmazsan 2 gün sonra tekrarlaBen pko hastasıyım yumurtlama günlerim belli deil adetleri düzensizleşmiş çünkü beta testi yaptım 0,339 çıktı sizce bekleyip tekrarlamalımıyım testi lütfen yardımcı olurmusunuz
- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
Aynen doktora sordum. Dedi değer var fakat geç döllenme olabilir yükselirse gebelik var demektirDeğer. Düşük ama adet olmazsan 2 gün sonra tekrarla
13 gün etmiş çatlama iğnesi vuralı bana göre hamilsin çünkü bende çatlama vurdum 11gün test yaptım 0,100 çıktı zaten adet oldum 12.gün inşallah değerin yükselirHerkese merhaba ayın 8inde ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi olmuştum 20sinde kontrole gittim ve doktor test istedi sonuclara göre sizce durum nedir 23unde adet günüm sizce erken mi yukselir mi daha değerlerim??? Lütfen yardım..
Maalesef yukselmedi persembe yaptirdim tekrar düştü değerim 0,10 çıktı hamile değilmişim.13 gün etmiş çatlama iğnesi vuralı bana göre hamilsin çünkü bende çatlama vurdum 11gün test yaptım 0,100 çıktı zaten adet oldum 12.gün inşallah değerin yükselir
Çok üzüldüm rabbim böyle uygun görmüş demekki hayırlısı olsun üzülmeMaalesef yukselmedi persembe yaptirdim tekrar düştü değerim 0,10 çıktı hamile değilmişim.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun cevap veren herkesden Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin inşallahÇok üzüldüm rabbim böyle uygun görmüş demekki hayırlısı olsun üzülme
- 17 Ocak 2018
- 871
- 424
- 103
Var benceKızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı
- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
İnşAllah vardırVar bence