Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar 21 ocakta en son adet oldum ve 21 şubatta kaset test yaptım ve silik çıktı ve kan testi verdim beta hcg değerlerim,
21 şubat : 62,84
23 şubat :168,78
sizce nasıl 1 hafta sonra tekrar ver dedi doktor sizce yükselişi güzel mi
Gayet güzel tatlımMerhaba kızlar 21 ocakta en son adet oldum ve 21 şubatta kaset test yaptım ve silik çıktı ve kan testi verdim beta hcg değerlerim,
23 şubat :128,78
çoook teşekkür ederim isteyen herkes inşallahhhİnşallah kucağına sağ salim alırsın bebişini
2 kat artmis. Ve 4-5 haftalik referans degerleri icinde. Sorun gorunmuyor. Elbette doktorunuz daha iyi bilir ama bu iki teste baktiginizda icinizi ferah tutabilirsiniz. Insallah her sey gonlunuzce ilerler :)Merhaba kızlar 21 ocakta en son adet oldum ve 21 şubatta kaset test yaptım ve silik çıktı ve kan testi verdim beta hcg değerlerim,
canım tekrar test yap bir de adetine ne kadar süre var geçti miTestte bu
çok teşekkür ederim bir de bugünün sonucunu yanlış yazmışım 168 çıkmıştı inşallah sağlıklı bir gebelik olur allah isteyen herkese nasip etsin2 kat artmis. Ve 4-5 haftalik referans degerleri icinde. Sorun gorunmuyor. Elbette doktorunuz daha iyi bilir ama bu iki teste baktiginizda icinizi ferah tutabilirsiniz. Insallah her sey gonlunuzce ilerler :)
Geçmedi canım 6 gün var, yarın sabah ilk idrarla yapcamcanım tekrar test yap bir de adetine ne kadar süre var geçti mi
İnşallahh her şey gönlünce olur istediğin değeri görürsün bir de testde sonuç ne çıkmıştıGeçmedi canım 6 gün var, yarın sabah ilk idrarla yapcam
Sağol canımİnşallahh her şey gönlünce olur istediğin değeri görürsün bir de testde sonuç ne çıkmıştı
benimde 1.6 çıktı yarın birdaha ver dedi çok erken sanırım ondan mı boş gebelik mi anlayamadımMerhaba kızlar 21 ocakta en son adet oldum ve 21 şubatta kaset test yaptım ve silik çıktı ve kan testi verdim beta hcg değerlerim,
canım benim dış gebelikmiş maalesef inşallah senin değildirbenimde 1.6 çıktı yarın birdaha ver dedi çok erken sanırım ondan mı boş gebelik mi anlayamadım
üzgünm peki dis gebelik cikinca ne oluyor umarm allah her isteyene sorunsuz verr yaacanım benim dış gebelikmiş maalesef inşallah senin değildir
Insallah bebek de gorunurMerhaba bugün doktora tekrar gittim ve kese göründü çok şükür alttan muayene de göründü haftaya bebek görünmezse boş gebelik olabileceğini söyledi doktor
Merhaba, üstünden epey zaman geçmiş ama sonucunuz ne oldu acaba?benimde 1.6 çıktı yarın birdaha ver dedi çok erken sanırım ondan mı boş gebelik mi anlayamadım