Gebeliğe Hazırlık Beta HCG değerlerim normal mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Karamm18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2020
15
10
3
33
Arkadaslar merhaba ;
Sat tarihim 15 Eylül , ovulasyon testi kullandım ve 4 Ekim'de çift çizgiyi gördükten ertesi gün sonra ( 5 ekimi 6 ekime bağlayan gece ) eşimle ilişkim oldu. Dayanamayıp bat den 4 gün önce ( yani 17 Ekim cumartesi ) kan tahlili yaptim ve beta HCG değerim 45 çıktı , 5 gün aradan sonra 22 Ekim Perşembe günü tekrar kan testi yaptım ve sonuç 681 çıktı sizce normal mi yoksa değer yavaş mi ilerliyor ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Maşallah gayet iyi. İki günde bir iki kat artması gerek. Fazlasıyla artmış. Sağlıkla ilerlesin. Hayırlı olsun

Maşallah gayet iyi. İki günde bir iki kat artması gerek. Fazlasıyla artmış. Sağlıkla ilerlesin. Hayırlı olsun
Ayy çok teşekkür ederim, ya icim içimi yedi ya kimyasal yada dış gebelikse diye ,uyku uyuyamadım. Cevabınız için teşekkürler

Ayy çok teşekkür ederim, ya icim içimi yedi ya kimyasal yada dış gebelikse diye ,uyku uyuyamadım. Cevabınız için teşekkürler
Olur mu hiç maşallah kat kat fazla ilerlemiş. Çoğul gebelik olabilir mi diye düşündürdü bana. Gönlünüzü ferah tutun. Sağlıkla gelsin minik

Olur mu hiç maşallah kat kat fazla ilerlemiş. Çoğul gebelik olabilir mi diye düşündürdü bana. Gönlünüzü ferah tutun. Sağlıkla gelsin minik
Eşimin ağzından da , ikiz kelimesi çıktı sizde öyle diyince bilemedim simdi zaten çok düşünüyorum şimdi düşünmeye bı konu daha çıktı

Eşimin ağzından da , ikiz kelimesi çıktı sizde öyle diyince bilemedim simdi zaten çok düşünüyorum şimdi düşünmeye bı konu daha çıktı
Her ne gelecekse hayırlısı ve sağlıklısı gelsin diyelim. Gönlünüzden geçen sizin için hayırlısı olur umarım

Bende okudum ve direk ikiz dedim arkadaşım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin duana talibim

Sonucunuz ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…