- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Ne demek ederim tabi insallah sağlıklı bi şekilde ilerler bebisin Allah kucağına almayı nasip etsin insallahhİnşallah canım hamilesin sen de benim için de dua et sağlıkla ilerlesin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek ederim tabi insallah sağlıklı bi şekilde ilerler bebisin Allah kucağına almayı nasip etsin insallahhİnşallah canım hamilesin sen de benim için de dua et sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım bana kesin teşhis konuldu dış gebelik benimki. Devlet hastanesi beni bekletecekti her doktor bişey söyledi o yüzden her doktor ayrı kan aldı. Benimki karışık bir durum oldu şu an araştırma hastanesinde yatıyorum. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallahMerhaba neden arka arkaya verdiniz en son? 2 günde 2 kay değil yuzde 66 olması gerekiyormus en az. Benimde adet gününde 56 çıktı 6 gün sonra tekrarladim 313 olmuştu bende üzülmüştüm az diye ertesi gün tekrarladim 527 oldu 2 gün sonra da 1561. Sonradan toparladı yani Herkeste farklı olabiliyor beta değeri. Tek ilişki oldu diyorsunuz ama yumurtlamaniz bir iki gün sonra olduysa spermler icerde yasayabiliyormuş.
İnsallah sağlıklıdır, ama iki günde verirseniz daha iyi olur anlamak
Çok geçmiş olsun bi an önce atlatırsın gelir geçer insallah bir daha da yaşamazsinCanım bana kesin teşhis konuldu dış gebelik benimki. Devlet hastanesi beni bekletecekti her doktor bişey söyledi o yüzden her doktor ayrı kan aldı. Benimki karışık bir durum oldu şu an araştırma hastanesinde yatıyorum. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah
Son drumunuz ne oldu acabİnşallah canım hamilesin sen de benim için de dua et sağlıkla ilerlesin inşallah
Malesef sağlıksız gebelik sebebiyle kürtaj oldum 3. Sağlık gebeliğim ve kürtajım umarım sizin böyle bir durumunuz yoktur o yüzden sormuyorsunuzfur ben çok araştırdım sordum bazı anne adaylarında yavaş artıp sonra sağlıklı gebelik olabiliyormuş düzene giriyormuş beta hcg . Benim gibi iki gün her gün kan vermeyin bence bir defa verip bir hafta sonra verin ne kadar düşünseniz de sonucu değişmiyor kolum delik deşik oldu çok ağladım ama sonuç değişmedi şimdi de kürtajın geçmesini bekleyeceğim rabbim hiç kimseye yaşatmasın böyle bir hasreti umarım her şey sizin adınıza güzeldirSon drumunuz ne oldu acab
Çok geçmiş olsun rabbim hayırlı sağlıklı gebelik versin gönlünüze göre inşallah...ben 3 yıl uğraştım doğal yolla gebe kaldım ve oğlum şu an 3 yaşında...oglumdan öncesinde 3 kimyasal birde düşüğüm oldu..sürpriz bı sekilde şu an yine hamile olduğumu öğrendim 10 gün geçti adetimden..bilerek şimdiye kadar hiç test yaptırmadım varsa zaten 10 güne kadar belli olur diye...bugün yaptirdim ve sonuç 438 çıktı...çokMalesef sağlıksız gebelik sebebiyle kürtaj oldum 3. Sağlık gebeliğim ve kürtajım umarım sizin böyle bir durumunuz yoktur o yüzden sormuyorsunuzfur ben çok araştırdım sordum bazı anne adaylarında yavaş artıp sonra sağlıklı gebelik olabiliyormuş düzene giriyormuş beta hcg . Benim gibi iki gün her gün kan vermeyin bence bir defa verip bir hafta sonra verin ne kadar düşünseniz de sonucu değişmiyor kolum delik deşik oldu çok ağladım ama sonuç değişmedi şimdi de kürtajın geçmesini bekleyeceğim rabbim hiç kimseye yaşatmasın böyle bir hasreti umarım her şey sizin adınıza güzeldir
O yüzden size sormak istedim ..10 gün geçmesine rağmen bu kadar düşük değer normal deil gibi geldi..şimdi ne yapacağımı bilmiyorum ultrasona görsem bişey görünmez...iki gün daha beklemek bu belirsizlik yoruyor insaniMalesef sağlıksız gebelik sebebiyle kürtaj oldum 3. Sağlık gebeliğim ve kürtajım umarım sizin böyle bir durumunuz yoktur o yüzden sormuyorsunuzfur ben çok araştırdım sordum bazı anne adaylarında yavaş artıp sonra sağlıklı gebelik olabiliyormuş düzene giriyormuş beta hcg . Benim gibi iki gün her gün kan vermeyin bence bir defa verip bir hafta sonra verin ne kadar düşünseniz de sonucu değişmiyor kolum delik deşik oldu çok ağladım ama sonuç değişmedi şimdi de kürtajın geçmesini bekleyeceğim rabbim hiç kimseye yaşatmasın böyle bir hasreti umarım her şey sizin adınıza güzeldir
Rabbim hayırlısını versin sağlıklı ise yüzünüzü güldürsün hiç şüphe duymayacağız günleriniz olsun eğer Allah korusun ama sağlıklı değilse de kendiliğinden sizi yormadan düşsün belki kimyasal gebeliktir dış gebelik ihtimalinden dolayı ihmal etmeyin ama umarım değildir . Rabbim bir evladınız var ona sağlıklı hayırlı ömür versin umarım her şey çok güzel olur Ben de malesef tüp bebek süreci dediler normal dene dediler çip bebek dediler hiç evladımda yok yorucu bir durum ama rabbim kolaylıklar versin Kendinizi ihmal etmeyinO yüzden size sormak istedim ..10 gün geçmesine rağmen bu kadar düşük değer normal deil gibi geldi..şimdi ne yapacağımı bilmiyorum ultrasona görsem bişey görünmez...iki gün daha beklemek bu belirsizlik yoruyor insani
Benim dış gebeliğim oldu adetimin üzerinden 7 gün geçiyordu beta değerim 139 çıkmıştı. Bence seninki normal gibi inşallah da öyledir. Geç döllenmedir. Allah kimseye yaşatmasın bu tür durumlar çok zorlu. Rabbim gönlünüze göre versin İnşallah. Bence de sürekli kan vermeyin biraz daha bekleyin derimO yüzden size sormak istedim ..10 gün geçmesine rağmen bu kadar düşük değer normal deil gibi geldi..şimdi ne yapacağımı bilmiyorum ultrasona görsem bişey görünmez...iki gün daha beklemek bu belirsizlik yoruyor insani
Rabbim hayırlısını versin sağlıklı ise yüzünüzü güldürsün hiç şüphe duymayacağız günleriniz olsun eğer Allah korusun ama sağlıklı değilse de kendiliğinden sizi yormadan düşsün belki kimyasal gebeliktir dış gebelik ihtimalinden dolayı ihmal etmeyin ama umarım değildir . Rabbim bir evladınız var ona sağlıklı hayırlı ömür versin umarım her şey çok güzel olur Ben de malesef tüp bebek süreci dediler normal dene dediler çip bebek dediler hiç evladımda yok yorucu bir durum ama rabbim kolaylıklar versin Kendinizi ihmal etmeyin
İnşallah Allah razı olsun...bir hafta daha beklecegeimBenim dış gebeliğim oldu adetimin üzerinden 7 gün geçiyordu beta değerim 139 çıkmıştı. Bence seninki normal gibi inşallah da öyledir. Geç döllenmedir. Allah kimseye yaşatmasın bu tür durumlar çok zorlu. Rabbim gönlünüze göre versin İnşallah. Bence de sürekli kan vermeyin biraz daha bekleyin derim
Siz kan verip iki gün sonra yine doktora bir sorun iki kat artmazsa doktor bekleyelim der muhtemelen ama içiniz rahat olsun umarım güzel haberler alırsınızİnşallah Allah razı olsun...bir hafta daha beklecegeim
İlk iki değeriniz biraz düşündürücü gerçekten ama sonraki artışınız güzel yarınki sonuçta önemli bunlara bakıpta dış gebelik yada değil de denmez galiba
Beta-hCG |
|
Merhaba benimde beta testim 210 ile öğrendim dış gebelik şüpesiyle gittim 11 şubat pazar gece öğrendim 1 hafta sonra tekrar gelin bakalım dediker 18 şubat pazar 372 çıktı değer 48 saat sonra tekrar bakıcaz dediler 566 çıktı beta ama hala kese yok değerlerimin artışı normalmiİkinci sonucu baz alırsak, üçüncüsü bir gün sonra yapılmış, eğer iki gun sonra olsaydı kesin ikiye katlanmış olurdu.
Bence stres yapmayın dördüncü test gününü sabırla bekleyin olumsuz düşünmeyin. Benim ilk üç dört testim tam ikiye katlamamisti ama sağlıklı devam etti