beta hcg değerlerim artmıyor:(

elaaaaamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Kocaeli
merhaba arkadaşlar. geçtiğimiz hafta test yaptırdım beta hcg sonucum 82.49 çıktı üç gün sora testi yeniledim değerlerim 101,01 çıktı birgün sora 113,91 ve bundan üç gün sorada 209,86 çıktı. doktoruma göre değerlerin yükselişi normal değildi. dış gebelikten şüphelenip ulturason çekildik ondada herhangi bi dış gebelik görünmedi. ama değerlerim yükselmezse pazartesi günü kürtaj dedi doktor. değewrlerim yükseliyor ama az. beniim gibii olan arkadaşlar npolur bişeyler söyleyin. noluyorrr böyle...:(

saglıklı gebelık olmayabılır degerler öyle gösterıyor ınsallah yükselır

MERHABA 7 ay önce benimde başımdan geçti malesef 2 hafta değerlerimi kontrol ettiler ilk 45 ten başladık en son 4000 gördüm malesef değerlerim normal olmadığı için dış gebelik teşhisi ile iğneyle sonlandırıldı gebelik ama kürtaj olmadım kendiliğinden yok oluyo bu arada dış gebeliğim ultrasondada görünmüyordu. bu ay tekrar hamile kaldım allaha şükür normal hamileliğim ...

MERHABA 7 ay önce benimde başımdan geçti malesef 2 hafta değerlerimi kontrol ettiler ilk 45 ten başladık en son 4000 gördüm malesef değerlerim normal olmadığı için dış gebelik teşhisi ile iğneyle sonlandırıldı gebelik ama kürtaj olmadım kendiliğinden yok oluyo bu arada dış gebeliğim ultrasondada görünmüyordu. bu ay tekrar hamile kaldım allaha şükür normal hamileliğim ...[/Qçok korkuyorum aynı şeyleri bende yaşıcam sanırım. artık anne olmak istiyorum, testtede var çıkınca çok umutlanmıştım bi yıkım daha:(

MERHABA 7 ay önce benimde başımdan geçti malesef 2 hafta değerlerimi kontrol ettiler ilk 45 ten başladık en son 4000 gördüm malesef değerlerim normal olmadığı için dış gebelik teşhisi ile iğneyle sonlandırıldı gebelik ama kürtaj olmadım kendiliğinden yok oluyo bu arada dış gebeliğim ultrasondada görünmüyordu. bu ay tekrar hamile kaldım allaha şükür normal hamileliğim ...

dış gebelik teşhisi koydular banada. yarın yatıracaklarmış hastaneye. dua edin arkadaşlar sadece iğneyle düşsün..

dış gebelik teşhisi koydular banada. yarın yatıracaklarmış hastaneye. dua edin arkadaşlar sadece iğneyle düşsün..

çok çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda yeniden anne olursun.

Back