beta hcg değerleri

orange3752

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
24
7
1
25
5 martta hamileliğimi öğrendiğim gün beta hcg 54.8 çıkmıştı
6 martta tekrar yaptırdım 71.8
4 gün bekledim 10 martta 583 çıktı
sanırım 2 günde 2 katı artıyormuş ama 583 çıkan değerime sağlık ocağında hemşire az artmış bir kaç gün bekleyelim öyle yaptır dedi canım sıkıldı sizce durumlar nedir korkuyorum. kadın bana stres yaptırdı 2 günde bir 2 katı artıyorsa değerlerim normal değil mi 2 gündür deli gibi araştırmaya çalışıyorum

Hayır normal artmış. 8martta verseydin 140 civari 10 martta verseydin 300 civarı %60 da artabilirdi illa %100 değil. Seninki gayet iyi. Ama kafan karışmaması için 2gün arayla verirsen daha iyi olur. Zaten en fazla 2-3 kere daha verirsin belki o kadarına gerek bile kalmayabilir

Artışlar güzel görünüyor, siz hemşirenin sözüne takılmayın. Kadın doğum doktorunuzdan alırsınız en iyi bilgiyi ki bazen o doktorlar da baştan olumsuz konuşup strese sebep oluyor. Siz kimsenin yorumuna bakmayın kendiniz takip edin. Stres hormonlarınızı çok olumsuz etkiler içinizi ferah tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…