• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg değerleri normalin altında olanlar

anım çok geçmiş olsun Allah sana bunu unutturacak bir bebiş gönderir inşallah hemen. Ben de danışayım size pkoluyum klomen verdi doktor adetimi glukofen ile gördükten sonra kullandım. 11. Günde yumurtayı gördü çalışma yaptık biz de gün aşırı. Progestan da verdi. 2 gün önce dayanamadım beta hcg yaptırdım 1.4 çıktı. Dün 1.3 ve bugün de 1.5 çıktı. 2 hafta önce 0,0 ' dı. Aşırı bulantım baş dönmem sürekli uyku halim var. Akıntım var. Bunlar beni ümitlendiriyor ama bu sonuçlar adetten sonra yükselir mi acaba çok çok düşük çünkü :( yarın 30. Günüm adetimi bekliyorum inşallah gelmez :(

anım çok geçmiş olsun Allah sana bunu unutturacak bir bebiş gönderir inşallah hemen. Ben de danışayım size pkoluyum klomen verdi doktor adetimi glukofen ile gördükten sonra kullandım. 11. Günde yumurtayı gördü çalışma yaptık biz de gün aşırı. Progestan da verdi. 2 gün önce dayanamadım beta hcg yaptırdım 1.4 çıktı. Dün 1.3 ve bugün de 1.5 çıktı. 2 hafta önce 0,0 ' dı. Aşırı bulantım baş dönmem sürekli uyku halim var. Akıntım var. Bunlar beni ümitlendiriyor ama bu sonuçlar adetten sonra yükselir mi acaba çok çok düşük çünkü :KK43: yarın 30. Günüm adetimi bekliyorum inşallah gelmez :KK43:
yumurtanız geç olgunlaşmış olabilir ve geç çatlama sonucu geç döllenmiş olabilir. doktor yumurtanızın yeterli olgunlukta olduğunu söylediğinde bence çatlama iğneside uygulamalıydı, çünkü pkolu arkadaşlarda çatlamada olmuyor olabilir. progestan baş dönmesi mide bulantısı gibi hamilelik belirtileri yaşatabilir ayrıca
progestan kullandığınız sürece regliniz gelmeyecektir yada kahverengi akıntı ile başlar haftalarcada sürebilir bu şekilde.
klomen kist yapmış olabilir. yumurtanız olası zamanda çatlama olmuş ve döllenmiş olsa bhcg reglinize 1-2 gün kala biraz yüksek çıkardı 1 -2 civarında olmazdı.

regl olmazsanız 1 hafta sonra tekrar test yaptırmanızda fayda var geç döllenme ihtimali olmuş olabilir.

yumurtanız geç olgunlaşmış olabilir ve geç çatlama sonucu geç döllenmiş olabilir. doktor yumurtanızın yeterli olgunlukta olduğunu söylediğinde bence çatlama iğneside uygulamalıydı, çünkü pkolu arkadaşlarda çatlamada olmuyor olabilir. progestan baş dönmesi mide bulantısı gibi hamilelik belirtileri yaşatabilir ayrıca
progestan kullandığınız sürece regliniz gelmeyecektir yada kahverengi akıntı ile başlar haftalarcada sürebilir bu şekilde.
klomen kist yapmış olabilir. yumurtanız olası zamanda çatlama olmuş ve döllenmiş olsa bhcg reglinize 1-2 gün kala biraz yüksek çıkardı 1 -2 civarında olmazdı.

regl olmazsanız 1 hafta sonra tekrar test yaptırmanızda fayda var geç döllenme ihtimali olmuş olabilir.
Çok teşekkür ederim bir açıklama duymak böyle mantıklı çok iyi geldi çok sağolun :)

merhaba, ilk tüp bebek transferim 30 temmuzda yapıldı, 12 gün sonra (11.08.2016) testim yapıldı değerim 13,2 çıktı. 13.08.2016 tarihinde test tekrarlanacak. sizden ricam değeri bu şekilde düşük çıkıp sonrasında yapılan testlerdeki değerleriniz ve sonrasında gebeliğinizin ne şekilde devam ettiğine dair bilgileri paylaşabilir misiniz. Şuan ki belirsizliğimde sizden gelecek bilgilere çok ihtiyacım var.

Olumlu olumsuz yaşadığınız deneyimleri bekliyorum.

Transfer günü

İlk test günü ve değeri

İkinci test günü ve değeri

Üçüncü test günü ve değeri

Gebeliğinizin durumu

sevgiler

Back