- 4 Kasım 2015
- 66
- 72
- 8
- Konu Sahibi berceste_aden
-
İns dış gebelik degildir az artış dış gebeliği işaret ederkizlar degerli dusuk olanlar varmi sonucta ne oldu benim sat 12 mayis 13 haziranda gebeligi ogrendim 309 du 10 gun arayla 1688 e cikti cok az bir artis vajinal ultrasondada kese gorulmedi pazartesi tekrar gidicem ama cok endiseliyim degerlerinde sorun olupta hamileligi olumlu sonuclananlar oldumu
Ben dış gebelik geçirdim düzensiz artış kese gorulmemesi belirtikizlar degerli dusuk olanlar varmi sonucta ne oldu benim sat 12 mayis 13 haziranda gebeligi ogrendim 309 du 10 gun arayla 1688 e cikti cok az bir artis vajinal ultrasondada kese gorulmedi pazartesi tekrar gidicem ama cok endiseliyim degerlerinde sorun olupta hamileligi olumlu sonuclananlar oldumu
bugun kese goruldu ama yolk kesesi gorulmedi 3 gunde 1688 den 2076 ya cikmis beta hcg dis gebelik ihtimali kalkti ortadan ama bos gebelik suphesi basladi simdide 2 gunde bir kontrol edilecekinşallah dış gebelik değildir
bugun kese goruldu ama yolk kesesi gorulmedi 3 gunde 1688 den 2076 ya cikmis beta hcg dis gebelik ihtimali kalkti ortadan ama bos gebelik suphesi basladi simdide 2 gunde bir kontrol edilecekBen dış gebelik geçirdim düzensiz artış kese gorulmemesi belirti
İnş normal gebeliktrbugun kese goruldu ama yolk kesesi gorulmedi 3 gunde 1688 den 2076 ya cikmis beta hcg dis gebelik ihtimali kalkti ortadan ama bos gebelik suphesi basladi simdide 2 gunde bir kontrol edilecek
dun kese goruldu bu aksam siddetli agri ve kanama var gittim acile progestan verdi gonderdi takip edilecek dedidış gebelik ihtimalinin elenmesi çok iyi olmuş ama inşallah boş da deildir
bugunde kanaama ve agri varSiz moralinizi yüksek tutun lütfen. Belki geç döllenmedir.
bugunde kanaama ve agri var
geceyi acilde gecirdim sabaha karşıda dusuk yaptim malesefDoktora gidin. İhmal etmeyin lütfen.
geceyi acilde gecirdim sabaha karşıda dusuk yaptim malesef
amin insallahAllah size sağlık versin. Bundan sonra olur inşallah
geceyi acilde gecirdim sabaha karşıda dusuk yaptim malesef
Allah bizede nasip etsin insallah bende ayni seyleri dusunuyorum bukdr insan dogurup sokaga atip anne oluyor biz olamiyoruz diye ama isyan etme diyorlar sabir diyorum napalim umudumuz hep var hakkimizda hayirlisi derdi veren allah dermaninida verir insallahçok geçmiş olsun bende ilk başarısız hamilelikten sonra 5 haftalık hamileyim benimde kesem görünmedi cumartesi birdaha gidicem benim daha öncekinde kalp atışı hiç olmadığı için 2 aylıkken kürtaj olmak zorunda kalmıştım
bakıyorum haberlere çocukları oluyor sokaklara atıyorlar terk ediyorlar bizler çırpınıyoruz kavuşmak için
inşallah birdahakine kucağına alırsın üzülme diyeceğim ama diyemiyorum kendimden biliyorum
regl kac gun gecikti canim 48 saatte 2 katina cikmasi gerek insallah hayirli sonuclar alirsinkızlar bende dün doktıtra gittim beta değerim 43.0 çıktı,iki gün sonra tekrar gel yükdlr dedi,sizce çok mu düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?