• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg değerleri normalin altında olanlar

berceste_aden

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
66
72
8
kizlar degerli dusuk olanlar varmi sonucta ne oldu benim sat 12 mayis 13 haziranda gebeligi ogrendim 309 du 10 gun arayla 1688 e cikti cok az bir artis vajinal ultrasondada kese gorulmedi pazartesi tekrar gidicem ama cok endiseliyim degerlerinde sorun olupta hamileligi olumlu sonuclananlar oldumu

kizlar degerli dusuk olanlar varmi sonucta ne oldu benim sat 12 mayis 13 haziranda gebeligi ogrendim 309 du 10 gun arayla 1688 e cikti cok az bir artis vajinal ultrasondada kese gorulmedi pazartesi tekrar gidicem ama cok endiseliyim degerlerinde sorun olupta hamileligi olumlu sonuclananlar oldumu
İns dış gebelik degildir az artış dış gebeliği işaret eder

Ben dış gebelik geçirdim düzensiz artış kese gorulmemesi belirti

kizlar cevaplar icin tesekkur ederim.dis gebelikten suphelenildi zaten ama emin olmak icin yarin tekrar bakilacak belki gec dollenme olmustur diye ama cok kucuk bir ihtimal bence cunku nerde okuduysam binin ustunde vajinal ultrasonda gorulmesi lazim diyor :( Rabbim nasip etmedi napalim :'( son bir sorum dis gebelikte ne yapiyorlar ameliyatmi daha once bos gebelik gecirdim kurtaj oldu

geceyi acilde gecirdim sabaha karşıda dusuk yaptim malesef :KK43:
:( çok geçmiş olsun bende ilk başarısız hamilelikten sonra 5 haftalık hamileyim benimde kesem görünmedi cumartesi birdaha gidicem benim daha öncekinde kalp atışı hiç olmadığı için 2 aylıkken kürtaj olmak zorunda kalmıştım
bakıyorum haberlere çocukları oluyor sokaklara atıyorlar terk ediyorlar bizler çırpınıyoruz kavuşmak için

inşallah birdahakine kucağına alırsın üzülme diyeceğim ama diyemiyorum kendimden biliyorum

:KK43: çok geçmiş olsun bende ilk başarısız hamilelikten sonra 5 haftalık hamileyim benimde kesem görünmedi cumartesi birdaha gidicem benim daha öncekinde kalp atışı hiç olmadığı için 2 aylıkken kürtaj olmak zorunda kalmıştım
bakıyorum haberlere çocukları oluyor sokaklara atıyorlar terk ediyorlar bizler çırpınıyoruz kavuşmak için

inşallah birdahakine kucağına alırsın üzülme diyeceğim ama diyemiyorum kendimden biliyorum
Allah bizede nasip etsin insallah bende ayni seyleri dusunuyorum bukdr insan dogurup sokaga atip anne oluyor biz olamiyoruz diye ama isyan etme diyorlar sabir diyorum napalim umudumuz hep var hakkimizda hayirlisi derdi veren allah dermaninida verir insallah

kızlar bende dün doktıtra gittim beta değerim 43.0 çıktı,iki gün sonra tekrar gel yükdlr dedi,sizce çok mu düşük :(

Back