• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg degerleri en yuksek ve en dusuk kac olmali?

elselif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
43
12
38
29
Beta hcg degerleri en dusuk ve en yuksek kac olmalidir? Hangi degerin ustu hamile sayilir? Adetten once yapilan beta hcg degerleri nelerdir?

5 ve uzeri gebelik diye biliyorum canim....
Ve 2 gunde 2 kat artarsa saglikli oluyor

5 ve uzeri gebelik diye biliyorum canim....
Ve 2 gunde 2 kat artarsa saglikli oluyor
Peki ben 6 gun once beta hcg yaptirdim 1.20 cikti ondan iki gun sonra 13.71 cikti doktor erken gebelik dedi haftaya bir daha gel dedi bende dayanamayip test yaptirdim 12.75 cikti adetten once yaptirmistim bunlari adetim 2 gun gecikti sence yukselirmi degerlerim?

Peki ben 6 gun once beta hcg yaptirdim 1.20 cikti ondan iki gun sonra 13.71 cikti doktor erken gebelik dedi haftaya bir daha gel dedi bende dayanamayip test yaptirdim 12.75 cikti adetten once yaptirmistim bunlari adetim 2 gun gecikti sence yukselirmi degerlerim?
Elbette yukselir laboratuarda degisiklik gosteriyo sabit bi yerde yap testini cnm rabbim gonlune gore versn varsada kucuk bebisin bizede haber ver:KK66:

merhaba kizlar canm cok skkn . Adetim 2 gun gecikti idrar testi yaptim evde 2 cizgi cikti ama 2.si silikti . 3 gun hemen gidip kan verdim . Degerim 39.16 cikti . Doktor 100 un uzerinde olsa kesin var derdim ama cok dusuk varla yok arasi bsey diyemem dedi yarin gel kan ver tekrar bakalm yukselmis mi dedi cok buyuk umitla gtmistm hc adetm gecikmedi cunku bu zamana kadar hic byle bsey olmamisti kesin dedim bu sefer . Adetim 3 gun gecmesine ragmen 39.16 gercekten cok dusuk

merhaba kizlar canm cok skkn . Adetim 2 gun gecikti idrar testi yaptim evde 2 cizgi cikti ama 2.si silikti . 3 gun hemen gidip kan verdim . Degerim 39.16 cikti . Doktor 100 un uzerinde olsa kesin var derdim ama cok dusuk varla yok arasi bsey diyemem dedi yarin gel kan ver tekrar bakalm yukselmis mi dedi cok buyuk umitla gtmistm hc adetm gecikmedi cunku bu zamana kadar hic byle bsey olmamisti kesin dedim bu sefer . Adetim 3 gun gecmesine ragmen 39.16 gercekten cok dusuk
Ya ne kadar salak doktorlar var herşey olumsuzlar. benim ilk gebeligim 3 gün gecmistj 38 çıkmıştı herşey normaldi ama 7 haftamda kalbi durdu.suan da hamileyim adetimin günü de 58 cıktı senin değerinden fazla fark yok bence geç döllenme benim ki.seninde öyle bence değerin az değil

U
Ya ne kadar salak doktorlar var herşey olumsuzlar. benim ilk gebeligim 3 gün gecmistj 38 çıkmıştı herşey normaldi ama 7 haftamda kalbi durdu.suan da hamileyim adetimin günü de 58 cıktı senin değerinden fazla fark yok bence geç döllenme benim ki.seninde öyle bence değerin az değil
ya kuzum brni nasil umutlandirdi suan su yazdgin bana direk dedi ki var veya yok diyemem var da olabilir yokta ama degerin cok dusuk 100 ustu olsa kesin hamilesn derdm ama cok dusuk yarin tekrar kan ver artmissa iyidir dedi yarin kan vercem sonuclar ogleden snra cikar buraya da yazarm kac oldgunu ins yukselmistr

A
U
ya kuzum brni nasil umutlandirdi suan su yazdgin bana direk dedi ki var veya yok diyemem var da olabilir yokta ama degerin cok dusuk 100 ustu olsa kesin hamilesn derdm ama cok dusuk yarin tekrar kan ver artmissa iyidir dedi yarin kan vercem sonuclar ogleden snra cikar buraya da yazarm kac oldgunu ins yukselmistr

Değerin artması tabi iyi canım ama şuan gebelik var bence

Kizlar degerimi olctüler 2 gun once 39.16 bugun 45.2 olmus ama asiri dusukmus adetim 5 gun gectigi icin cok daha yuksek olmasi gerekmis dis gebelikol olabilir buyuk ihtimal hemen dogum evine gt dedi doktor aglamaktan helak oldum esim geldi d9gum evine gttik oda 15000 olmadan degerin kese gorunmez kese gorunmeden dis gebelik oldgunu kmse soyleyemez cocuk yok gbi zaten daha cok kucuk 5 gun sonra bidaha kandan baktr yukselmisse hamilesn yukselmemisse de sancilarina bakilirsa adet olacaksin buyuk ihtimal dedi

Kizlar bugun özele geldim kan vermeye 10 gun gecti adetim . Doktor alttan muayene etti adet olmussun dedi bi kan geldi nasl . Bebek varmis ama tutunamamis dedi yinede beta hcg ye bi bakalm tekrar o gunden snra ne kadar yukselmis ya da dusmus mu dedi uzulme hc yoktan bebeginolustgunu biliyosn sadece tutunamamis yine olur dedi 1 saat snra beta hcg bakilacak iste insdusmustr yoksa dis gebelik ihtimali olacak cok umitliydim bu ay ilk kez adetm gcikti yine olmadi ne yapimhayrlisi

Back