Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ben 6 gun once beta hcg yaptirdim 1.20 cikti ondan iki gun sonra 13.71 cikti doktor erken gebelik dedi haftaya bir daha gel dedi bende dayanamayip test yaptirdim 12.75 cikti adetten once yaptirmistim bunlari adetim 2 gun gecikti sence yukselirmi degerlerim?5 ve uzeri gebelik diye biliyorum canim....
Ve 2 gunde 2 kat artarsa saglikli oluyor
Evet saglik ocagindaEn son başka bi hastanede mi yaptın testi
Cihaz değişince değer düşük çıkıyo o normal Canım iki gün sonra gene sağlık ocağında yap testi inşallah yükselir adetine kaç gün varEvet saglik ocaginda
Dun olmam gerekiyodu ama olmadimCihaz değişince değer düşük çıkıyo o normal Canım iki gün sonra gene sağlık ocağında yap testi inşallah yükselir adetine kaç gün var
İnşallah olmazsınDun olmam gerekiyodu ama olmadim
Tamam yazarim insallah yukselirDeğerin yükselirse yaz burdan
Elbette yukselir laboratuarda degisiklik gosteriyo sabit bi yerde yap testini cnm rabbim gonlune gore versn varsada kucuk bebisin bizede haber verPeki ben 6 gun once beta hcg yaptirdim 1.20 cikti ondan iki gun sonra 13.71 cikti doktor erken gebelik dedi haftaya bir daha gel dedi bende dayanamayip test yaptirdim 12.75 cikti adetten once yaptirmistim bunlari adetim 2 gun gecikti sence yukselirmi degerlerim?
İnsallah vericemElbette yukselir laboratuarda degisiklik gosteriyo sabit bi yerde yap testini cnm rabbim gonlune gore versn varsada kucuk bebisin bizede haber ver![]()
Ya ne kadar salak doktorlar var herşey olumsuzlar. benim ilk gebeligim 3 gün gecmistj 38 çıkmıştı herşey normaldi ama 7 haftamda kalbi durdu.suan da hamileyim adetimin günü de 58 cıktı senin değerinden fazla fark yok bence geç döllenme benim ki.seninde öyle bence değerin az değilmerhaba kizlar canm cok skkn . Adetim 2 gun gecikti idrar testi yaptim evde 2 cizgi cikti ama 2.si silikti . 3 gun hemen gidip kan verdim . Degerim 39.16 cikti . Doktor 100 un uzerinde olsa kesin var derdim ama cok dusuk varla yok arasi bsey diyemem dedi yarin gel kan ver tekrar bakalm yukselmis mi dedi cok buyuk umitla gtmistm hc adetm gecikmedi cunku bu zamana kadar hic byle bsey olmamisti kesin dedim bu sefer . Adetim 3 gun gecmesine ragmen 39.16 gercekten cok dusuk
ya kuzum brni nasil umutlandirdi suan su yazdgin bana direk dedi ki var veya yok diyemem var da olabilir yokta ama degerin cok dusuk 100 ustu olsa kesin hamilesn derdm ama cok dusuk yarin tekrar kan ver artmissa iyidir dedi yarin kan vercem sonuclar ogleden snra cikar buraya da yazarm kac oldgunu ins yukselmistrYa ne kadar salak doktorlar var herşey olumsuzlar. benim ilk gebeligim 3 gün gecmistj 38 çıkmıştı herşey normaldi ama 7 haftamda kalbi durdu.suan da hamileyim adetimin günü de 58 cıktı senin değerinden fazla fark yok bence geç döllenme benim ki.seninde öyle bence değerin az değil
U
ya kuzum brni nasil umutlandirdi suan su yazdgin bana direk dedi ki var veya yok diyemem var da olabilir yokta ama degerin cok dusuk 100 ustu olsa kesin hamilesn derdm ama cok dusuk yarin tekrar kan ver artmissa iyidir dedi yarin kan vercem sonuclar ogleden snra cikar buraya da yazarm kac oldgunu ins yukselmistr