• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değerleri dış gebelik mi

Ya mesela bende buna çok takıyorum hala keseyi vajinal muayene ile gördü ama kafamda hala dış gebelik mi diye kuruyorum ve sağ kasık ağrım var
Dış gebelikte kese görünmez. Teşhisi koymanın en belirgin yolu budur. Senin kesen görünmüş böyle boş yere stres olarak kendini yipratirsin. Bende aynı senin gibiyim ama buna engel ol. Stres en büyük hastalık takma kafaya çok araştırma yapmalı hamileliğin sağlıklı geçsin.

Canım değerlerin çok güzel artıyor. Sağlıklı bı gebelik gibi görünüyor takma kafana boş yere bebişide üzme. Ben de kimyasal yaşadım hiç bı zaman böyle artmadı. 1500 lü değerlerde kese görünmez de vajinal ultrasonda o zaman korkabilirsin ama şu an hiç korkma
Teşekkürler canım keseyi gördük çok şükür 5 haftalık kalbini dinlemek için iki hafta sonrasına randevu verdi umarım sorunsuz geçiririm

Merhabalar bi konuda fikir almak istiyorum. Bir normal doğum bir kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi yine hamileyim geç döllenme ile beta hcg değerlerim 21 Şubat 46
24 Şubat 227
26 Şubat 802
Sizce normal bir gebelik mi yoksa kimyasal mı diş gebelik riski de var mı ? Böyle bir durumla karşılaşıp normal şekilde hamileliği ilerleyen var mı adetim 15 gün geçti geç döllenme olduğuna eminim çünkü pcosum var. Şimdiden teşekkür ederim.
Değerler gayet normal görünüyor bende dış gebelik geçirdim fakat böyle artmyordu iki günde bir iki katına çıkması gerekirken 20 30 artıyordu bı noktadan sonra sabit kaldı sizin normal görünüyor

Merhaba arkadaşlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz 17 şubat adet günümdü olmadı iki gün sonra kahverengi lekelenme başladı ben adet olucam sandım ama olmadı lekelenme devam etti evde test yaptım pozitif cikti sonra beta hcg batırdım
22 şubatta 44
24 şubatta 72
28 şubatta 173
8 martta 1450 çıktı değerlerim 8 martta doktorda gittim vajinal ultrasonla baktı kese göremedi diş gebelikten şuphelendi ama hemen de sonlandırmak istemedi cumartesiya kadar bekleyelim tekrar bakalim dedi sizce dış gebelikmidir yoksa normalmi böyle bi durum yaşayanlar varmi çok korkuyorum diş gebelikse diye

Merhaba arkadaşlar benim 22 nisan cuma günü ilk beta HCG degerim 428 çıktı bugün tekrar yaptırdık 25 Nisan pazartesi 1527 çıktı doktor çok güzel artmış dedi ama ilk gebeligim kimyasal gebelik olunca çok korkuyorum aklıma sürekli dış gebelik ve kimyasal gebelik geliyor sizce nasıl değerim 💕

Merhaba canim gebe deglim hic o betalari yada cift cizgileri görmek nasip olmadi ama degerlerine söyle bi baktgm zaman gayet iyi duruyo bence güzel ilerliyor korkma🥰🤲

Back