beta hcg değerinin az yükselmesi

tugbauyrksl

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
16
0
6
Ankara
merhaba arkadaşlar
4 haftalık hamileyim. pazartesi günü beta HCG değerim 2300 çıktı. doktorum çarşamba günü yani 2 gün sonra tekrar yaptırdı. bu sefer HCG değerim 3236 çıktı. normalde 2 katına çıkması gerektiğini biliyorum. sizce bir sorun var mıdır. doktorum sorun yok diyor ama çok merak ediyorum.

merhaba arkadaşlar
4 haftalık hamileyim. pazartesi günü beta HCG değerim 2300 çıktı. doktorum çarşamba günü yani 2 gün sonra tekrar yaptırdı. bu sefer HCG değerim 3236 çıktı. normalde 2 katına çıkması gerektiğini biliyorum. sizce bir sorun var mıdır. doktorum sorun yok diyor ama çok merak ediyorum.
ıkı katına çıkacak dıye bısey yok %60 cıvarında artış normal kabul edılıor bıde hergun aynı hızda artmıor kımı zaman çok hızlı yukselıor kımı zaman yavas yukselıor kolay gelsın bebişin hayırlı uuurlu olsun

ıkı katına çıkacak dıye bısey yok %60 cıvarında artış normal kabul edılıor bıde hergun aynı hızda artmıor kımı zaman çok hızlı yukselıor kımı zaman yavas yukselıor kolay gelsın bebişin hayırlı uuurlu olsun[/QUOTE

Şu an çok mutlu oldum. Rahat bir insanım ama şimdi resmen pimpirikli bir anne adayıyım. yarın keseye bakacaklar. umarım gözükür.

ıkı katına çıkacak dıye bısey yok %60 cıvarında artış normal kabul edılıor bıde hergun aynı hızda artmıor kımı zaman çok hızlı yukselıor kımı zaman yavas yukselıor kolay gelsın bebişin hayırlı uuurlu olsun[/QUOTEŞu an çok mutlu oldum. Rahat bir insanım ama şimdi resmen pimpirikli bir anne adayıyım. yarın keseye bakacaklar. umarım gözükür.
gözükür gözükür merak etme rahat ol

merhaba arkadaşlar

Sonucun gayet iyi canim, bence kafanı karıştırma dr güven.hayırlı olsun bebişin.

Sonucun gayet iyi canim, bence kafanı karıştırma dr güven.hayırlı olsun bebişin.

evet kese gözüktü çok mutluyum 5 haftalık bebeğim. haftaya inşallah kalp atışlarını duymaya gidiyoruz. eşim benden meraklı zaten doktora soru bile soramıyorum. bütün sorularımı eşim soruyor. bizi nasıl bir hayat bekliyor bilemiyorum. ama şu an hepimiz çok mutluyuz.

Merhaba arkadaşlar.adetimden 1 gün önce 4,85 ti dr şüpheli dedi.2 gün sonra 19,23 çıktı hamilesin dedi.2 gün sonra yani bugün 27,94 çıktı kimyasal olabilir,2 gün sonra tekrar test yaptıralım dedi. Sizce nedir bunu yaşayan var mı? Yavaş artma olabilir mi? Bugün adetimin üstünden 3,4 gün geçti. Yardımcı olur musunuz?

Back