Gebeliğe Hazırlık Beta HCG değerimm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bebegmmmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2018
12
1
1
34
Hayirli sabahlar hanımlar hic korunmasiz iliski yasiyoruz ve benim yumurtlama gunumden tam 4 5 gün sonra beyaz topak topak bi akintim geldi ben mantar sanmstim ama 2 günde kesildi şimdide 2 gündür şiddetli bel sol bacak ve kasık agrim oluyor bir önceki adetim 14 Ekim 28 günde bir adet görüyorum ve bu pazar hasta olucam. Dun belimin agrisina dayanamayip hastaneye gittim kas gevseltici verdi ama kullanmadan önce bi beta HCG istedim daha adetime 5 gun varken sonucun 3.3 cikti bu durumda negatif ama burada okudum genelde 2 nin altinda cikiyor gebe olmayanlarin ve benim adetime daha 5 gun varken yani ilişkiden 9 gün sonra sonuç bu sizce gebelik ihtimali varmi

Son düzenleme:
Canım merhaba benimde ilişkiden 5-6 gün sonra oldu o topak topak akıntı beyaz 2 gün sürdü ben o akıntıdan 1 haftda sonra kan testi yaptrdm 12 çıkmştı şuan hamileyim olsa cikardi aslında ama istersen için rahat değilse tekrarla testi

Yani ilişkiden bi 12 13 gün sonra mi yaptirdiniz kan testini? Adet zamaniniz geçince mi

Şöyleki benim yumurtam geç çatlamış yani geç yumurtlama olmuş dolayısıyla adetimde hamile Olmasaydım 3-4 gün sarkıcaktı evet ilişkiden 11-12 gün sonra çıktı 12 değeri adetime 3-4 gün varkn ama benim döngümde uzun 30-32 bazen 34

O zaman galiba benim bu ayda imkani yok

Benim bir kızım var 2. İçin uğraşıyorduk kür denedim bal tarçın çörek otu bilmiyorum belkide tesadüf o ay hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…