Beta hcg değerimin artışının yavaş olması

gncc099

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
144
51
28
28
Merhaba, ben pcosluyum ve 1 aşılama 3 tüp bebek transferi yaşadım. Hepsinde de olumsuz sonuç aldım yani kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Gen testlerimde ise pıhtılaşma sorunum var. Adetim 5 gün gecikince test yaptım ve hamile çıktım değerim 100’dü. 2 gün sonra tekrar kan testinde 166 ve bugün en sonki testim ise 260 çıktı. Kan sulandırıcı iğne ve ecopirin kullanıyorum progestan kullanıyorum fitil şeklinde. Sizce bu değerimin böyle artması kötü mü? Dış gebelik olabilir mi? Doktorum haftaya cumaya çağırdı bakıcaz duruma dedi. Çok korkuyorum

48 saatte en az %60 artış bekleniyor. Sizinde bu şekilde artmış. İyi düşünün İyi olsun inşallah

Cumaya kadar 2 günde bi kan verin gidişatı anlarsınız…

Evet ama doktorda kan vermeyelim artık bu kadar sürekli kan vermek seni de yıpratıcak cuma direkt ultrasonla bakalım dedi. Bilemiyorum. Bana dua eder misiniz
Doktorun dediğini yapacak iseniz konu neden açıyorsunuz?
Cuma günüme kadar bekleyeceksiniz.

Doktorun dediğini yapacak iseniz konu neden açıyorsunuz?
Cuma günüme kadar bekleyeceksiniz.
Benim durumda olan var mı diye ve sonucunda olaylar nasıl gittiğini merak ettiğim için açtım, zaten orda da yazmıştım en başta ve en önemlisi destek dua içindi. Sağolsunlar çok dua aldım mesaj atan herkesten dua eden herkesten çok teşekkür ederim rabbim herkesin dualarını kabul etsin

Şu platforma dua etmeyecek kimse yok fakat 2 günde bir test yapman gerekiyor stresden kendini kasarsın.
Doktorun dedigi teorik olarak doğru ama pratikte maalesef olmaz insanız çünkü…

Şu platforma dua etmeyecek kimse yok fakat 2 günde bir test yapman gerekiyor stresden kendini kasarsın.
Doktorun dedigi teorik olarak doğru ama pratikte maalesef olmaz insanız çünkü…
Ne yazık ki işte dediğiniz gibi insanoğluyuz. Teşekkür ederim desteğiniz için sağolun

Yaa gerçekten mi i? Netlik kazanması için önce kese sonra da bebek oluşacak mı takip edilecek mi dendi. Kan değerleri yükseliyor ama netlik için ultrason diyorlar

Evet o yüzden kanı hiç kafaya takma artık gerektiği kadar yükselmiş sadece ultrasonu bekle. Doktorunu dinle.

Canm iyi yükselmiş değerlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…