Beta hcg değerime bakarmısınız

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
Merhaba hanımlar. Adetim iki gün gecikince beta hcg baktırdım 48.54 çıktı. Ertesi gün bir damla çok açık kahverengi leke gelince doktorum acile çağırdı tekrar kan tahlil yapıldı 98.0 çıktı. Dün kontrolüm vardı tekrar bakıldı 148.59 çıktı.üç gün üstüste ölçüldü mecburen aslında iki günde bir ölçülüyormuş. Üç gün üstüste ölçülmesine rağmen bu değerler iyi mi? Yarın tekrar gideceğim bugün değerime bakılmadı. Birde şunu çok merak ediyorum, değerler sağlıklı artıp sonradan değerin düşme ihtimali var mı? Sevgiler

Üst üste ölçülmesine rağmen gayet iyi artmış görünüyor. İnşallah sağlıkla devam eder.

Düzenli artıp yine de düşüşe geçebilir zira benim öyle oldu 2500e kadar çok iyi arttı sonra düşüşe geçti. İnşallah öyle olmaz sizin aklınıza kötü şeyler getirmeyin

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Tam tüp bebeğe başlayacakken Allah nasip etti şükür ama çok korkuyorum. Rahim duvarına baktı kalınlaşmış gebeliğe hazırlıyor kendini dedi. İnşallah değerim artar en çok bundan korkuyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim. Böyle artarken ya düşerse diye çok korkuyorum
Olumsuz düsünmeyin stres en büyük düsmani biliosunuz ben kimyasal gecirdim degerler bi anda dustü ama bastan belliymis aslinda degerler katlanmadan artmis sizinki gayet güzel olumlu düsünün umarim kucaginiza almmayida nasip eder rabbim.

Allah razı olsun canım. Yıllar sonra olunca stres çok yapıyorum çok korkuyorum. Sabah olsada gitsem doktora

Kizlarben bisey sorcam lutfen bana yardim edebilirmisiniz ben adetim 2 gun gecti beta hgc degerim 600 cikti sonra iki gun sonra 1500 cikti iki katina sonra baya 12 gun sonra gittigimde 150 bin cikti 2 kat olarak hesapladigimda tam 2 kat artarak gitmis doktor vajinal ultrasonla bakti kalp atisini gosterdi baana neyse 4 gun sonra 4. Gun beta hcgye tekrar bsktirdim 150 bindesabit kalmis doktor 6 hafta 2 gunluk dedi neden artmamis 4. Gun bi bilgisi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…