Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal bi artis olmus. Tekrar baktiracaksan ayni saatlerde kan vermeye calis.Beta hcg değerim 25 ocakta 99.72 çıktı
Bugün baktırdım 27 Ocak 186.12 çıktı
Bu artış normal mi yoksa düşük mü ilk gebeliğim tedirginim bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
En son adet olduğum tarih de 23 aralık
Gayet iyi 48 saatte iki katina cikmasi gerekliBeta hcg değerim 25 ocakta 99.72 çıktı
Bu artış normal mi yoksa düşük mü ilk gebeliğim tedirginim bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
Haftaya cuma doktorum kontrol çağırdı kese içinNormal bi artis olmus. Tekrar baktiracaksan ayni saatlerde kan vermeye calis.
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı Gec döllenme olabilir mi bidaha test yapmalı mıyım senceBeta hcg değerim 25 ocakta 99.72 çıktı
Benim 26 Ocak 79 çıktıBeta hcg değerim 25 ocakta 99.72 çıktı
Gayet iyi sonucunuz, içinizi ferah tutunBenim 26 Ocak 79 çıktı
28 Ocak 175 çıktı
Benimde doktorum cuma günü çağırdı
Benimki bana yavaş artıyor gibi geldi bazılarınınki 3 er kat artıyor tabi herkesin aynı olmaz bide progesteron 13 çıktı doktor iyi dedi
Tekrar kan verdim 1 saat önce sonucu bekliyorum
Şansıma 9.30 da verdiğim test e nabıza daha düşmedi bu saat oldu bekliyorum halaGayet iyi sonucunuz, içinizi ferah tutun![]()
İlla belirtiler devam edecek diye birşey yok ki, hem Allah korusun kötü birşey olsa kanama vs olurduŞansıma 9.30 da verdiğim test e nabıza daha düşmedi bu saat oldu bekliyorum halaAslında değerlerden yana çok problemim yok sadece 2 gün önce ki belirtilerim yok o yüzden şüpheleniyorum bu kadar
Durumunuz ne oldu acaba. Kese var mı acabaİlla belirtiler devam edecek diye birşey yok ki, hem Allah korusun kötü birşey olsa kanama vs olurdu
Durumunuz ne oldu acaba kese var mıBeta hcg değerim 25 ocakta 99.72 çıktı
Evet biraz düşük canımBeta hcg değerim 25 ocakta 99.72 çıktı