- 16 Mayıs 2018
- 284
- 112
- 53
- 30
- Konu Sahibi melekanesii
-
Evet canım hayırlı olsun. Test yapmış mıydın kan vermeden önceKızlar merhaba.
Son adet tarihim 19 Şubat.
Çarşamba günü beta HCG 28.200
Cuma (bugün) 126.000 çıktı.
Doktorumla telefonda konuştuk. Binliyse sıkıntı dedi.
Arkadaşımla kan verdik 2.080 çıktı. Doktoru negatif demiş.
Şimdi benim de 28 den 126ya mı çıktı? Binli mi?
Yaptım canım. Bugün.Evet canım hayırlı olsun. Test yapmış mıydın kan vermeden önce
Benimde adet günüm dündü negatif çıktı. Oyüzden sordum.Yaptım canım. Bugün.
Bu değere nasıl silik çıkmış anlamadmYaptım canım. Bugün.
Arkadaşının değeri 2.08 olabilir onun binli değil yani. Seninki binli fakat testin silik çizgi. Nedenini anlamadm. Testi erken mi yapmştınKızlar merhaba.
Bende anlamadım.Bu değere nasıl silik çıkmış anlamadm
Kızlar benimde adetinden 3 gün geçti beta hormonum sadece 8 çıktı ne anlama geliyor anlamadm
Hayırlı olsun canımKızlar benimde adetinden 3 gün geçti beta hormonum sadece 8 çıktı ne anlama geliyor anlamadm
Bence 126bin degil 126 değeriniz. 28.200digeride dikkat ederseniz yani kusurat kısmı 126 nokta küsur diye düşünün sadece küsur çıkmamış bin degil yani içinizi rahat tutun benceKızlar merhaba.
İnşallah öyledir canım.Bence 126bin degil 126 değeriniz. 28.200digeride dikkat ederseniz yani kusurat kısmı 126 nokta küsur diye düşünün sadece küsur çıkmamış bin degil yani içinizi rahat tutun bence
28 den 126 ya çıkmış bence. Nokta yerine virgül koymaları gerekirdi. Avrupada falan virgül yerine nokta koyuyorlar ya ondan sanırım. Normal yani silik çıkması. Arkadaşının 2.080e negatif demiş zaten onun da 2 değeri demekki. Hayırlı olsun canım bebişinKızlar merhaba.
İnşallah canım ya. Olumlu düşünmeye çalışıyorum.28 den 126 ya çıkmış bence. Nokta yerine virgül koymaları gerekirdi. Avrupada falan virgül yerine nokta koyuyorlar ya ondan sanırım. Normal yani silik çıkması. Arkadaşının 2.080e negatif demiş zaten onun da 2 değeri demekki. Hayırlı olsun canım bebişin
Kesin öyle bence olumsuz düşünecek birşey yok arkadaşınla birlikte baktırmışsın aynı yerden belli ki onların birim sistemi virgül yerine nokta kullanıyor ve virgülden sonra 3 basamak da binde bir hassasiyetle ölçüyor demek canım...İnşallah canım ya. Olumlu düşünmeye çalışıyorum.
Evet benim ki binli olsa arkadaşımın ki de 2 bin oluyor.Kesin öyle bence olumsuz düşünecek birşey yok arkadaşınla birlikte baktırmışsın aynı yerden belli ki onların birim sistemi virgül yerine nokta kullanıyor ve virgülden sonra 3 basamak da binde bir hassasiyetle ölçüyor demek canım...
Süper balım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah çok sevindim
Yani hamilemiyim ya harikasınız kızlarHayırlı olsun canım
İnşallah 10gune kesesini görürsünüz. Benim 200dü kan idrar testim seninkinden az daha koyuydu. Rahat ol. Sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?