• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değerim

Enm89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2019
698
783
33
Merhaba kızlar, beta hcg değerim batın 6 gün öncesinde 3.9 çıkmıştı. Bugün 1 gün gecikti tekrar test yaptırdım 36 çıktı. Geçen ay bat gecikmesinden bi gün sonra 82 çıkmıştı 10 gün sonra kanamam oldu ve değer düştü yine aynı şey olur diye korkuyorum. Ne düşünüyorsunuz bu seferki değerlerle ilgili?

Yok mu bi yorumu olan? Yarın tekrar kan testi yaptıracağım çok merak ediyorum ne olacak acaba

Iki günde bir kandaki degerine baktir canim deger iki katina cikiyosa tamamdir
Gecen ay kimyasal gebelik olmus demek ki
Her zaman olcak diye bisey yok icini ferah tut 😊

Kadin doguma bi git canim gecen ay kimyasal gebelik yaşamışsın eger yukselmeyip düşerse allah korusun yine aynisi olmasin

Kimyasal gebelik engellenebilir bi durum değil ama değil mi?

Merhaba kızlar, beta hcg değerim batın 6 gün öncesinde 3.9 çıkmıştı. Bugün 1 gün gecikti tekrar test yaptırdım 36 çıktı. Geçen ay bat gecikmesinden bi gün sonra 82 çıkmıştı 10 gün sonra kanamam oldu ve değer düştü yine aynı şey olur diye korkuyorum. Ne düşünüyorsunuz bu seferki değerlerle ilgili?
Hamilesin canım yarın doktora git 2 günde 1 hcgne baktır kese gözükene kadar ve folikasite başla doktor verir zaten

2 günde bir takip etmek dışında şu an yapabileceğiniz pek bir şey yok. İnşallah ilerler 🙏

[/QUOTE
Durumun nedir?? Çok merak ettim ??

Kizlar bende yeniyim burada oncelikle herkeze merhaba benim bugun transferim 6 gunu 2 tane ebryo konuldu du test denedim negativ cikti belki erken hani 2 tane daha cabuk belli oluyormus off moralim bozuldu

Olmadı yine kimyasal gebelik çıktı. Meğerse polip varmış cumartesi günü histereskopi ile onu aldılar. Doktor olur bundan sonra merak etmeyin dedi ama bakalım kısmet.

Back